Scoret sitt første mål for TIL

Artikkelen er over 5 år gammel

Så glad ble Hans Norbye fra Karasjok da han scoret sitt første mål for Tromsø. Se video her

DEL

I sin 20. eliteseriekamp scoret Hans Norbye (25) sitt første for TIL. Han ble samtidig den første fotballspilleren fra Karasjok med nettkjenning på landets øverste nivå.

Norbye gjorde det meste selv på stillingen 2-0 hjemme mot Stabæk 2. påskedag.

Karasjokingen ble tredd igjennom av Thomas Kind Bendiksen, gikk mot mål og klinket ballen i motsatt kryss. En perlescoring som fikk den tidligere sprinteren til å spurte over halve banen i ekstase.

– Jeg var en lykkelig kar. Det var mye glede som skulle ut på en gang, smiler Hans Norbye, som tok en «Usain Bolt»-feiring etter målet.

– Kara spøker om at jeg er som Usain Bolt, så den var til ære for ham, sier Norbye.

Jan Egil Brekke (37) er karasjokingen med flest eliteseriekamper, men i går ble sambygdingen Hans Norbye (25) den første til å score i eliteserien.

For selv med over 100 kamper på det øverste nivået for TIL og Bodø/Glimt, ble det aldri mål på Brekke, heller aldri på broren Leif-Arne.

– Jeg har aldri scoret mål i eliteserien.?jeg er vel en av de med flest kamper uten mål. Jeg spilte over 130 kamper i eliteserien og scoret aldri, så det er jo litt surt. Det ble bare med cupmål og målgivende for meg og broder’n, men det er jo artig at Hans har lyktes med å sette Karasjok på kartet nå, sier Jan Egil Brekke.

Artikkeltags