Gå til sidens hovedinnhold

Nikolaisen prøver seg i eliteserieklubb

Artikkelen er over 7 år gammel

24 mål på 26 kamper har ikke gått upåaktet hen.

(Finnmark Dagblad)

På 26 kamper i år, scoret han 24 mål for Alta IF i 2. divisjon. Det har ikke gått upåaktet hen, og nå skal 24-åringen fra Harstad, som kan spille både kant og spiss, vise seg fram for Stabæk, som rykket opp fra 1. divisjon til eliteserien.

– Det er ikke helt bestemt når det blir, men det har vært snakk om at jeg skal dra ned å trene med dem og jeg vet at de har vært og sett meg i den del kamper i år, sier Magnus Nikolaisen til Nordlys.

Ikke hørt noe fra TIL

Nikolaisen var tidlig ute og ga beskjed om at han ikke ønsket å fortsette i Alta IF etter årets sesong.

– Jeg har lyst til å prøve noe nytt i en bedre klubb. Jeg har vært lenge i Alta nå og føler at tiden er inne for å prøve noe nytt. Kjæresten min har flyttet til Oslo og det er jo en del klubber der nede som spiller i 1. divisjon, så jeg håper at det blir noe av.

Men TIL har han ikke hørt noe fra.

– Jeg tenker lite på det. Det var snakk om noe prøvespill i vår, men de har vel gjort seg opp sin mening. Om TIL tenker jeg bare at det er synd at de rykket ned, sier Nikolaisen.

Håper på rask avklaring

Nikolaisens kontrakt med Alta IF 31. desember.

– Jeg håper at jeg har en ny klubb å gå til 1. januar. Jeg har ikke lyst til å gå arbeidsledig lenge, men jeg vet at de er en del interesse, så får vi se hva det blir til. Per nå er Stabæk det som er mest reelt, men jeg har ikke fått noen andre konkrete tilbud per dags dato, sier Nikolaisen.

Kommentarer til denne saken