Vi sender nesten 500 kamper fra Norway Cup – se hvilke lokale lag som vises

VISES DIREKTE: I fjor tapte Tana BK 8-delsfinalen med knapp margin. I år vises en av gruppespillkampene direkte på iFinnmark.no. Da er det jenter 14 som skal i aksjon.

VISES DIREKTE: I fjor tapte Tana BK 8-delsfinalen med knapp margin. I år vises en av gruppespillkampene direkte på iFinnmark.no. Da er det jenter 14 som skal i aksjon. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er duket for fotballfest på Ekebergsletta fra og med avspark i helga. iFinnmark viser kamper med flere lokale lag direkte.

DEL

iFinnmark og resten av Amedia-avisene og Nettavisen sender totalt nærmere 500 kamper fra Norway Cup, som sparkes i gang i helga. Her er flere lag fra Finnmark med, og noen av deres kamper sendes også direkte.

Gruppespillet vil gå fra søndag til tirsdag, før de ulike sluttspillene begynner. I første omgang vises seks kamper med lag fra Finnmark. iFinnmark vil oppdatere sendeskjemaet etter hvert som det blir klart hvem som går videre til sluttspill.

Her er sendeoversikten:

Søndag 29. juli:

Mandag 30. juli:

Tirsdag 31. juli:

Dersom du har tilhørighet til et annet lag fra et annet sted i Norge, kan du sjekke om vi viser en av deres kamper direkte her.

Artikkeltags