Klart for cupfest på iFinnmark: Se øst møte vest, og 30 andre cupkamper

MØTES I 1. RUNDE. Bjørnevatn møter Alta i 1. runde av cupen. Se oppgjøret mellom lagene, og trenerne Anton Romanov og Bård Flovik, direkte på iFinnmark.no.

MØTES I 1. RUNDE. Bjørnevatn møter Alta i 1. runde av cupen. Se oppgjøret mellom lagene, og trenerne Anton Romanov og Bård Flovik, direkte på iFinnmark.no. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Du kan se Bjørnevatn - Alta, Skjervøy - Tromsø, Fløya - Tromsdalen og et stort utvalg andre kamper fra hele cuprunden onsdag.

DEL

Første ordinære runde i NM-cupen i fotball for menn starter onsdag.

På iFinnmark tilbyr vi gjennom Norgessporten over 30 direktesendte cupkamper for våre abonnenter.

Kampen som kanskje har mest interesse i Finnmark er oppgjøret mellom øst og vest, der Bjørnevatn møter Alta. Denne kampen starter kl. 16.00.

SE DIREKTESENDINGEN: Bjørnevatn - Alta

Du kan også se andre spennende oppgjør fra landsdelen, som:

I tillegg kan du se mange andre cupoppgjør på Norgessporten.

Over 110 direktesendte fotballkamper

De siste årene har iFinnmark hatt en betydelig satsing på direktesending av sport. I 2018 øker satsingen, og abonnentene får tilgang til over 110 fotballkamper med lokale lag.

– I år sender vi alle oppgjør med Alta i 2. divisjon, alle oppgjør med Bjørnevatn i 3. divisjon og i tillegg et stort utvalg kamper fra 4. divisjon menn og 2. divisjon damer. Til sammen viser vi over 110 fotballkamper med finnmarkslag, og dette kommer i tillegg til satsingen vår på alderbestemt fotball der vi sender et sted over 350 fotballkamper i år, sier Stian Eliassen, redaktør for iFinnmark.

Eliassen forteller videre at det ikke bare er fotballen som får økt oppmerksomhet i 2018.

– Dette er en sterk satsing der vi, med store geografiske avstander og begrensede ressurser, strekker oss langt for å dekke finnmarksfotballen på en skikkelig måte. I tillegg vil vi også øke dekningen av andre sportsgrener, slik man kunne se under Finnmarksløpet der vi sendte omkring 200 timer direkte.

I tillegg til kamper med lokale lag får abonnentene nå også tilgang til øvrige kamper gjennom Norgessporten, med 120 direktesendte kamper i Toppserien, 364 kamper i PostNord-ligaen og innledende runder i cupen. I tillegg vil høydepunktene fra Eliteserien og Obos-ligaen være tilgjengelig på Norgessporten.

Nedenfor finner du en oversikt over sendingene som hittil er planlagt.

Artikkeltags