Gå til sidens hovedinnhold

Se Gamst Pedersen & resten av TILs stjernegalleri gjeste Bjørneparken på iFinnmark.no

Artikkelen er over 4 år gammel

Onsdag kveld spilles første ordinære runde i NM-cupen i fotball for menn. Det blir en kveld med direktesendt fotball i høysetet på vår nettside, der kan våre abonnenter få med seg en rekke kamper med lag fra nord.

Dette er noen av kampene vi har på cupmenyen onsdag (klikk på lenken for å se kampen):

I tillegg kan man få tilgang på en rekke andre kamper. Amedia har sikret seg rettighetene til å vise alle cupkamper i 1. og 2. runde som NRK ikke viser. I tillegg vil du få tilgang til relevante kamper NRK strømmer via ifinnmark.no.

– Cup er cup, som Arne Scheie sier det. Alt kan skje. Det er bare to år siden Senja sendte TIL ut av cupen, og TIL har vært gjennom straffesparkkonkurranse mot antatt svakere lag ved flere anledninger de siste årene, minner sjefredaktør Helge Nitteberg i Nordlys om.

Blant annet ble det avgjørelse på straffespark mot både Mjølner og Finnsnes i 2014, der Tromsø IL vant begge. Om Bjørnevatn klarer å holde TIL i 120 minutter vil vise seg onsdag kveld.

Bjørnevatn feirer i år sitt 100-årsjubileum, og det er ventet stinn brakke på onsdag i Bjørneparken. I helgen fikk laget en god start på sesongen i 4. divisjon da de slo Norild 1–0. Den gode generalprøven ga hjemmelagets supportere tro på en cupbombe.

– Jeg tror på en skikkelig cupbombe. De banker TIL, sa Bjørnevatn-fan Geir Schultz etter Norild-kampen.

 

Kommentarer til denne saken