Det ble delt ut mange slag og spark i Altahallen fra fredag til søndag. Nærmere 50 taekwon-do-utøvere fra hele Finnmark var samlet da Alta Taekwon-Do klubb arrangerte samling,

– Vi var så heldig å ha fire dyktige instruktører på samlingen med hovedinstruktør og regionsleder for Finnmark, Kent Tore Skagen 6. Dan i spissen, forteller Ole Christian Povenius i en e-post. Povenius er hovedinstruktør i Alta TaeKwon-do klubb.

Mye på tapetet

Fredag var det gradering for sortbelter og fargebelter for både voksne og ungdom. Lørdag var det treningssamling for voksne og barn.

– Samt at vi hadde en hyggelig samling på kvelden med taco, hyggelig prat og lek, melder Povenius.

Søndag var det treningssamling samt gradering for barna.

– Rundt 55 gikk opp til gradering og rundt 50 deltok på treningssamling. I tillegg til dette var det mange som var å så på de dyktige utøverne og ikke minst de som var bidro med hjelp i kafé og til rydding, skriver Le Christian Povenius videre i e-posten.

SORTBELTE: Dette er de som gikk opp til sortbelte og de sortbeltene som graderte seg under samling. Foto: Cato Radem

FULLT LIV: Det var mange engasjerte barn i trening under helgens samling i Alta.. Foto: Cato Radem

SPARRING: Tuva Povenius sparrer her under samlingen i Altahallen. Hun er en del av Alta Taekwon-do-klubb. – Meget høyt nivå på instruktørene gjorde helgen til en lærerik og minneverdig samling for dem som deltok. En meget dyktig arrangement komité, og mange frivillige sørget for full bevertning underveis, med kafé og servering, noe som absolutt bidro til å gjøre dette til et flott arrangement, sier Ole Christian Povenius om samlingen.

SPARRINGSTRENING: Martin Knudsen instruerer voksne og undom i Altahallen.  Foto: Cato Radem