Gå til sidens hovedinnhold

– De sprang fra oss

Artikkelen er over 16 år gammel

Det sier Roger Finjord etter Alta IFs bortetap for Mandalskameratene. Emil Olsen gjør mange gode redninger og redder straffe på tampen av kampen. Det holdt dessverre ikke.

(Finnmark Dagblad)

Med marginene på motstandernes side gikk Alta IF på tap mot Mandalskameratene (MK) lørdag ettermiddag. Til tross for langt flere målsjanser til Alta, var det hjemmelaget som fikk inn sine scoringer.

Emil Olsen sto godt i mål og hadde flere gode redninger. Dessverre gikk redningene i retur og MK fikk inn scoring på tre av dem.

– Det her var en kamp hvor de fikk mål og vi ikke. De flytter mye folk opp på banen, og det blir mye en mot en kriging, hvor de vinner duellene, sier banens beste for Alta, keeper Emil Olsen.

Roger Finjord var langt fra fornøyd med dagens tap. Etter det første målet sto han og sparket i en reklameplakat ved siden av benken til Alta.

– Vi har mange overganger som vi ikke klarer å utnytte. Vi har mange muligheter til å score. Flere enn Mandal, men klarer ikke å få mål, men det klarer de. Derfor tapte vi i dag, sier Alta IF-trener Roger Finjord.

I de siste spilleminuttene ble det et realt basketak foran Altas mål. Ballen ville ikke inn i nettet for MK i et angrep. Ingen klarte å klarere den godt nok og ballen var tre ganger innom tverrliggeren og flere ganger på strek uten at den gikk inn.

Til slutt endte ballen i høyrehånda til Martin Overvik og ut. Overvik ble utvist og MK fikk straffe. Til alt hell gjør Emil Olsen en kjemperedning og redder Alta fra fullstendig overkjøring.

FD kommer med en fyldigere reportasje fra kampen i mandagens avis.

KAMPFAKTA

Adeccoligaen

MK – Alta 3-0 (0-0)

Mandal stadion

1-0 Brian Waltrip (56)

2-0 Brian Waltrip (62)

3-0 Brian Waltrip (83)

Gult kort: Tor-Mattis Kåven

Rødt kort: Martin Overvik

Tilskuere: 514