Gå til sidens hovedinnhold

Brekke-trick!

Artikkelen er over 13 år gammel

Alta IFs Jan Egil Brekke ble søndagens store helt da han senket Drøbak/Frogn med tre scoringer.

(Finnmark Dagblad)

Jan Egil Brekke scoret tre mål da Alta IF slo Drøbak/Frogn 3-1 meget fortjent hjemme på eget helgult vårgress. Brekke ser ut til å være giftigere og i bedre form enn han har vært på lenge.

– Ja, jeg er i god fysisk form for tiden. Jeg har ikke vært skadet på en stund, og har fått trent godt, sa Brekke etter kampen.

Om hans tre scoringer hadde helten følgende kommentar

– Ja det er fint å score mål, men det er ikke så viktig hvem som scorer målene, bare vi vinner, men som angrepsspiller er det viktig å score, og viktig for selvtilliten, sa Brekke.

Det første Brekke målet kom etter et glimrende løp av Magnus Andersen, som slår inn foran mål. Keeperen til Drøbak/Frogn ser ut til og fått smurt laksefett på hanskene, og klarer ikke holde den fast. Brekke er påpasselig og plasserer ballen i mål.

Det andre målet til Brekke kom etter flott kantspill av Mats Nordby. Nordby slår inn, og Brekke setter ballen igjen kontrollert i målet. Det siste målet blir penetrert i målet fra straffemerket, etter at Andreas Pettersen blir revet ned i feltet.

– Det var en viktig kamp å vinne. Jeg tror det kommer til å bli jevnt i toppen. Follo, Mo og Lørenskog er nok lag som kommer til å henge med. Nå er det Mo i neste kamp og da vil det vise seg hvor gode vi er, sa Brekke til slutt.

Les mer i morgendagens FD.