Gå til sidens hovedinnhold

Portugal vinner alltid mot Latvia

Artikkelen er over 3 år gammel

Ronaldo & Co. har spilt fem ganger mot Latvia siden 1994. Portugiserne har vunnet samtlige fem kamper.

Midtukekupongen

Norsk Tipping har flyttet midtukekupongen til fredag denne uken. Det gjør at tippekupongene kommer tett som hagel denne helgen. Midtukekupongen består av VM-kvalifiseringskamper, én tredjedivisjonskamp fra Fredrikstad og én kamp fra nest øverste nivå på Island. Kampen mellom Keflavik og Haukar ble spilt på onsdag, og den vil derfor bli trukket.

Bonuspotten på 670 000 kroner i helgen, mens pausepotten har steget til 15 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er fredag klokken 1925.

Ny trener-effekten gir Argentina-seier

Fredagens singeltips:

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Sverige – Frankrike B(U)

Sverige er ubeseiret hjemme i VM-kvaliken, og de imponerte med å slå regjerende europamester Portugal 3–2 i en privatlandskamp i slutten av mars. Frankrike har en enorm bredde i laget. De slo Paraguay 5–0 i en privatlandskamp i forrige uke. Kan bli jevnt!

2. Nederland – Luxembourg H

Dette er første VM-kvalikkampen etter at Danny Blind fyken som landslagssjef i mars. Nederland imponerte i forrige uke med å slå Elfenbenskysten hele 5–0 i en privatlandskamp. Luxembourg står med fire tap og en uavgjort så langt. Skal være sjanseløse!

3. Hviterussland – Bulgaria B(U)

Hviterussland er uten seier etter fem kamper. Bulgaria ligger på tredjeplass, ett poeng bak Sverige og fire poeng bak Frankrike. De vil med seier her virkelig være med i kampen om en VM-billett. Bulgaria har vunnet fem av de siste seks kampene mot Hviterussland.

4. Latvia – Portugal B

Latvia har tapt de fem siste kampene. Målforskjellen er 1-14! Den eneste scoringen kom på bortebane mot Portugal i november. De regjerende europamesterne fikk seg en nesestyver mot Sverige. Portugiserne ledet 2–0 til pause, men tapte 2–3. Portugal skal vinne!

5. Færøyene – Sveits B

Færøyene har spilt tre ganger mot Sveits siden 2004, og de har tapt alle tre kampene. Målforskjellen viser 1–11. Øynasjonen skal få kjørt seg mot et Sveits-lag i storform. Alpelandet har vunnet de seks siste kampene, og de topper gruppe B med 15 poeng. Solid B!

6. Andorra – Ungarn B

Andorra har ett poeng på de fem første kampene i gruppespillet, og de har sluppet inn 13 mål. Fire av dem kom i bortekampen mot Ungarn. Miniputtnasjonen tapte den kampen 0–4. Ungarn har tapt de tre siste kampene uten å score mål, men de bør vinne her.

7. Estland – Belgia B

Estland fikk juling da lagene møttes i Brussel i november. De tapte hele 1–8. Estland vant hjemme mot Belgia i VM-kvaliken i 2009, men de gjentar neppe suksessen denne gangen. Belgia har et fantastisk lag, spesielt offensivt. Det er stjerner i alle ledd. Lett match!

 

8. Bosnia-Hercegovina–Hellas H(U)

Viktig kamp. Disse lagene kjemper om annenplassen i gruppen. Bosnia ligger på tredjeplass, ett poeng bak Hellas. Grekerne er ubeseiret etter fem kamper. De ligger på annenplass. Da lagene møttes i november endte kampen 1–1. Bosnia er sterke på hjemmebane.

9. Gibraltar – Kypros B

Microputtnasjonen Gibraltar har tapt alle kampene så langt, og de har 2–22 i målforskjell. Kypros kommer heller ikke til VM i Russland. De har tapt begge bortekampene sine i kvaliken, men kypriotene skal være gode nok til å vinne borte mot Gibraltar. Naturlig B!

10. Kråkerøy – Østsiden H(UB)

Fredrikstad-oppgjør. Kråkerøy har var nær ved å slå Vålerenga ut av cupen. De fikk en liten nedtur etter den kampen. Først tapte de mot Sarpsborgs rekruttlag 0-2, og i forrige kamp ble det 0–0 mot Ullern. Østsiden har fire poeng på de to siste kampene. Vrient!

11. Keflavik – Haukar H(U)

Denne kampen ble spilt onsdag, så kampen blir derfor trukket. Jeg har valgt å gardere.

12. Leiknir Reykjavik – Selfoss B(U)

Leiknir er ubeseiret på hjemmebane. De står med én seier og to uavgjorte. Selfoss har én seier og én uavgjort i de to første bortekampene. Det er fem poeng som skiller dem på tabellen. Selfoss ligger på fjerdeplass, mens Leiknir er på åttendeplass. Helt åpen kamp!

 

Kommentarer til denne saken