Mann sov på gata, dritings tenåring og nok en full ung mann måtte tas hånd om: – Fikk i seg litt i det meste laget av alkohol

Natt søndag har vært en natt med festligheter. Mange trakk ut på byen. En del ble overstadig beruset, kan man lese av politiets logg.

DEL

I Kirkenes påtraff politiet en mann i tenårene. Han ble tatt med til stasjonen fordi han ikke klarte å ta vare på seg selv.

– Vedkommende hadde fått i seg litt i meste laget av alkohol, sier politiet.

I samme by også en annen mann tatt med til lensmannskontoret på grunn av beruselse.

– Han får sove noen timer i arresten. Ingen videre forføyninger, sier politiet.

I Lakselv fikk politiet melding om nok en overstadig beruset person. Mannen i tenårene måtte ha hjelp av politiet til å komme seg til overnattingsstedet sitt.

Også i Vadsø sentrum ble en mann i tenårene plukket opp i sentrum. Han var overstadig beruset og ble først forsøkt fraktet hjem til bopel. Der var det ingen hjemme, mannen ble derfor satt i arrest.

– Etter hvert fikk politiet kontakt med familien til den berusede personen. De ville ta vare på han. Han ble kjørt til bopel, sier politiet.

I Hammerfest ble en overstadig beruset mann i 20-årene funnet i sentrum. Hadde lagt seg til å sove på gata. Det hele endte med at politiet kjørte vedkommende hjem.

Artikkeltags