Grenseløsfestivalen har sluppet to nye artister

DE GÅR LIKAR NO: Festivalsjef Stian Labahå nådde publikumsrekord med D.D.E. på scenen. Nå er bandet booket på nytt.

DE GÅR LIKAR NO: Festivalsjef Stian Labahå nådde publikumsrekord med D.D.E. på scenen. Nå er bandet booket på nytt. Foto:

DEL

Grenseløsfestivalen har sluppet to nye artister; Return og DDE. Return er et rockeband fra Stange i Hedmark, og består av Knut Erik Østgård, Hening Ramseth, Tore Larsen og Øyvind Håkonsen. Bandet hadde sin storhetstid på 80-tallet, men var tilbake igjen på 2000-tallet med både to musikkalbum og DVD med opptak av konsert. Ifølge Grenseløs-sjef Stian Labahå, er det mange som har ønsket seg dette bandet til festivalen.

Det andre bandet som nå har blitt sluppet er DDE. Bandet var å se på scenen også i 2018. Rockegruppa har blitt veldig populær hos publikum, og vender nå altså tilbake også for 2019. DDE består av Bjarne Brøndbo, Daniel Viken, Eivind Berre, Arnt Egil Rånes, Bård Jørgen Iversen og Eskil Brøndbo. Bandet har blant annet hatt hitlåter som «Rai-Rai», «By'n æ bor i» og «Vinsjan på kaia»

Grenseløsfestivalen har fra før sluppet Sondre Justad, Rotlaus og Banana Airlines som altså skal være med på festivalen i 2019.

Artikkeltags