Gå til sidens hovedinnhold

Mann døde etter arbeidsulykke: – Dette er dypt tragisk

Artikkelen er over 4 år gammel

Finnmark politidistrikt bekrefter at mann døde i arbeidsuhell torsdag.

En montør klatret opp i en stolpe ved Langvasseid i Pasvik i Sør-Varanger torsdag formiddag. Da stolpen knakk falt mannen ned og pådro seg skader etter det anslagsvis fem meter lange fallet, men var ved bevissthet da politiet og ambulansen var på stedet, opplyste politiets operasjonssentral i Finnmark politidistrikt tidlig torsdag.

LES OGSÅ: Montør falt fem meter ned da en stolpe knakk

Døde av skadene

Mannen ble sendt til Kirkenes sykehus. Senere døde han av skadene, bekrefter politiets operasjonsleder Jan Arne Pettersen overfor iFinnmark torsdag kveld.

– Denne arbeidsulykken fikk et tragisk utfall. Politiet etterforsker saken som et arbeidsuhell, sier Pettersen.

Arbeidstilsynet er koblet inn.

Vil skaffe krisehjelp

Administrerende direktør i Relacom Leif Salomonsen bekrefter at det var deres ansatt i Kirkenes som har forulykket. Han sier at det er en svært trist dag for alle i Relacom.

– Dette er dypt tragisk, og våre tanker går først og fremst til nærmeste familie, pårørende og arbeidskollegaer. Vi arbeider nå med å skaffe krisehjelp til de nærmeste og bistå Politiet og Arbeidstilsynet i deres granskning av saken, sier Salomonsen.

Avventer granskning

Hva som har skjedd i ulykkesøyeblikket vil selskapet vente med å uttale seg om, ifølge han.

– Vi ber om forståelse for at vi ikke kan kommentere saken ytterligere før politiet og arbeidstilsynet er ferdige med sin granskning av saken.

 

Kommentarer til denne saken