Slik gikk det da iFinnmark ble med politiet ut på helgejobb

  iFinnmark har fått følge politiet i Finnmark på jobb en helg. Få en smakebit her!

  iFinnmark har vært med politiet i Hammerfest på jobb en helg. Det har resultert i flere reportasjer som snart kommer på iFinnmark.

  DEL

  I vinduet over kan du se en teaser til det som kommer.

  Merk: Opptakene ble gjort før restriksjonene rundt koronaviruset ble innført.

  Kan gi et innblikk

  Politimester Ellen Katrine Hætta i Finnmark politidistrikt har stilt seg positiv til at iFinnmark kan følge politiet på jobb – med kamera.

  – Det er mye politiet gjør som vi ikke kan dele med befolkningen, men jeg håper at reportasjene kan gi et innblikk i vårt arbeid en vanlig helg i Finnmark, sier Hætta til iFinnmark.

  iFinnmark-redaktør Geir Håkonsund håper leserne vil sette pris på reportasjeserien.

  – Vi tenker hele tiden på hvordan vi kan nå nye seere og lesere. Krimsaker og politiets arbeid er noe folk i Finnmark er veldig opptatte av. Vi er glade for at politiet har villet være med på dette prøveprosjektet der vi får et innblikk i hverdagen deres. Mitt håp er at dette er noe vi kan gjøre på mange ulike steder i fylket i tiden som kommer, sier Geir Håkonsund.

  Flue på veggen

  – Vi forholder oss ukentlig til politiet i mange saker, og det er veldig viktig at både vi som medie og politiet har en klar rolleforståelse. Dette er ment for å vise hvordan politiet jobber i helgene. I disse reportasjene får vi være med som flue på veggen under det som for dem er en helt vanlig helg i Finnmark, sier Geir Håkonsund.

  Artikkeltags