Gå til sidens hovedinnhold

Slik følger du hele Finnmarksløpet

Artikkelen er over 2 år gammel

iFinnmark sender direkte fra Finnmarksløpet – døgnet rundt.

Når signalet skrus på fredag 8. mars kl. 16.00 gir det deg som seer mulighet til å følge Finnmarksløpet akkurat når det passer deg. Løpet vil nemlig sendes direkte døgnet rundt, helt til veis ende lørdag 16. mars.

Produsent Stian Eliassen forteller at sendingen er iFinnmarks største produksjon noensinne.

– Det er ingen tvil om at det er et hårete prosjekt vi har satt i gang. Dekningen vår er kanskje den mest omfattende som noen gang er gjort rundt Finnmarksløpet, og gir seerne muligheten til å være skikkelig tett på. Vi er på plass i Alta med studio, programleder Oddgeir Isaksen og ekspertkommentatorene Hilde Askildt og Trond Ørslien. I tillegg har vi flere fjernstyrte kameraer i traseen, og ikke minst reporterteam og dronepilot langs traseen. Det skal altså ikke være mye du går glipp av, om du følger med på iFinnmarks sending, slår Eliassen fast.

Slik følger iFinnmark løpet

Sendingen foregår døgnet rundt, slik at seerne når som helst kan gå inn og bli oppdatert på hvordan løpet utvikler seg. I sendingen vil iFinnmark gå tett inn på det sportslige. Men ikke bare sporten får oppmerksomhet. Også det som skjer rundt arrangementet vil bli viet plass.

Programleder Oddgeir Isaksen og ekspertkommentatorene vil gå på luften rundt 5 ganger i døgnet. Under nærmere en time lange sendinger vil de sette deg inn i hvordan det går i løpet. Om du ikke har fulgt Finnmarksløpet eller andre hundeløp tidligere vil de også sørge for at du blir satt inn i hvordan løpene fungerer.

Klokken 13.00 hver eneste dag vil programleder Oddgeir Isaksen innta iFinnmarks Finnmarksløp-studio midt i Alta sentrum. Også her får du vite mer om løpet, med gjester, eksperter og innslag.

(Teksten fortsetter etter bildet)

 

Slik ser du sendingen

Sendingen kan sees direkte på en datamaskin, mobiltelefon eller nettbrett. Om du har Apple TV, Chromecast eller en smart-tv kan du også se sendingen direkte på en TV-skjerm.

Årets direktesending fra Finnmarksløpet er åpen, slik at det ikke kreves abonnement for å følge sendingen.

– Fjorårets sending ble en kjempesuksess. Vi opplevde fantastiske seertall på de 193 timene vi sendte fra løpet. Men vi hadde også en ekstrem interesse fra utlandet. Der ble det lett litt krøll når det skulle tegnes abonnement, så i år har vi valgt å holde sendingen åpen slik at alle kan følge vinterens vakreste eventyr, forteller produsent Stian Eliassen.

Høydepunkter og opptak vil bli forbeholdt abonnenter.

 

Kommentarer til denne saken