Slåsskamp i bolig. Da skrudde politiet på blålysene

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Se resten av nattens politioppdrag lenger nede i saken.

Altapolitiet rykket klokken 06.08 søndag ut til en bolig etter melding om slagsmål. På vei dit fikk de ifølge operasjonsleder Jannicke Siljeseth Eide beskjed om at kampen var over.

– Vi var ikke vitne til slagsmålet. Flere personer var tilstede og vi tok avhør, sier hun.

Hun er ikke kjent med at noen ble fraktet til legevakt. Partuljen tok kontroll på én person, men ingen er meldt satt i arresten.

Finnmarkspolitiet hadde flere oppdrag sent lørdag og natt til søndag. Blant annet måtte de gjøre flere forsøk på å dempe en fest i Hammerfest.

En 27-åring fra Alta ble satt i drukkenskapsarresten grunnet beruselse og aggressiv adferd ved et overnattingssted. I samme by ble en fire år yngre kvinne siktet for å kjøre motorvogn i beruset tilstand.

En kirkeneskvinne på 45 år ble også siktet for promillekjøring. Hun kjørte på E6 ved Neiden.

I Hammerfest ble fire personer tatt hånd om av politiet i løpet av like mange hendelser: En mann i 50-åring slo til dørvakta på et utested; en 50 år gammel kvinne fikk muntlig pålegg om å holde seg unna sentrum grunnet beruselse; en beruset mann i 50-årene la seg til å sove i sentrum og ble kjørt hjem av politiet; en mann i sitt første myndige år ble bortvist fra sentrum etter en voldshendelse.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken