Slapp unna med skrekken, men bilen blir trolig vraket

DYRE SKADER: Frontruten er bristet og forskjermen med mer er smadret etter trafikkulykke ved Hanselv lørdag.

DYRE SKADER: Frontruten er bristet og forskjermen med mer er smadret etter trafikkulykke ved Hanselv lørdag. Foto:

DEL

To biler kolliderte ved Hanselv lørdag ettermiddag, cirka tre kilometer fra Kvalsundbrua i retning Hammerfest. Totalt fem var involvert i ulykken.

To personer ble send til sykehus for sjekk, opplyste politiet lørdag. Men den opplysningen viste seg ikke å medføre riktighet. Begge personene slapp å dra innom sykehuset, kan Kenneth Grav, pressevakt ved Finnmarkssykehuset HF, opplyse søndag.

– Vi har ikke hatt noen pasienter fra trafikkulykken inne hos oss. AMK melder at to pasienter ble fraktet til legevakten, sier Grav.

Sikret bevis

Politiet etterforsker trafikkulykken.

– Det er ikke mistanke om promille eller fart, sier politiets operasjonsleder i Finnmark politidistrikt Gunnar Øvergaard.

Hva som er årsaken til ulykken, er det politiets etterforskning skal avdekke.

– Det er tatt åstedsundersøkelser og sikret bevis. Så er det en påtalemessig vurdering hva som skjer videre i saken, sier Øvergaard.

Store skader

Den ene av de to bilene, en sølvfarget Mercedes av eldre årgang, havnet i grøfta og fikk betydelige skader etter sammenstøtet.

iFinnmark har snakket med bileieren. Han forteller at det ikke var han som førte bilen på ulykkestidspunktet, og har ikke detaljer om hendelsesforløpet.

– Jeg har vært der og sett. Jeg fikk hjelp fra forsikringsselskapet til å hente bilen. Det går ikke an å reparere den; alt er knust, sier bileieren.


Artikkeltags