Dette er mannsnavnene som kjøper mest sexleketøy

HANDLER MEST: Thomas, Andreas og Silje er blant navnene som går igjen oftest på kundelisten.

HANDLER MEST: Thomas, Andreas og Silje er blant navnene som går igjen oftest på kundelisten.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Kjenner du en Thomas, Andreas eller Morten?

DEL

Da er sjansen stor for at det gjemmer seg noe frekt i nattbordskuffen eller bak sengen.

Thomas, Andreas og Morten er nemlig de tre navnene som kjøper mest sexleketøy via nettbutikken Sinful, opplyser butikken på spørsmål fra Side3.

Navnene er trukket ut fra de siste 50.000 bestillingene, som for øvrig kommer fra 65 prosent menn.

Her er de ti mannsnavnene som kjøper mest sexleketøy, ifølge Sinful:

 1. Thomas
 2. Andreas
 3. Morten
 4. Anders
 5. Stian
 6. Martin
 7. Daniel
 8. Rune
 9. Bjørn
 10. Jan

– Menn kjøper sexleketøy både til seg selv og til par, omtrent likt fordelt. Kvinner kjøper mest til seg selv, sier deleier og grunnlegger av Sinful, Mathilde Mackowski, til Side3.

I nettbutikken kjøper gutta mest masturbatorer og prostatavibratorer til seg selv. Blant parproduktene går det i vibratorer, penisringer og satengbånd for eksperimentering à la «Fifty Shades of Grey».

Sinful er den samme butikken som hvert år kårer «Norges frekkeste navn», og som rett over nyttår så på hvilke trender som rører seg når det gjaldt sexleketøy.

Mens kvinner i 2016 sto for 51,8 prosent av kjøpene hos den erotiske nettbutikken, er ikke menn langt bak med de resterende 48,2 prosentene.

Blant årets trender, viser det seg at gutta oftere og oftere bestiller sexleketøy ment for dem – og bakenden. Salget av analt sexleketøy til menn steg med hele 42 prosent i 2016 sammenlignet med 2015.

– Vi tror trenden med anale produkter til menn vil fortsette i 2017. Særlig salget av buttplugs og prostatastimulatorer vil øke, opplyser Mathilde Mackowski til Side3.

Hun legger til at norske menn har blitt tøffere til å prøve ut nye ting på soverommet.

– Det er helt klart heterofile menn som har blitt tøffere i senga. I løpet av 2016 har det gradvis blitt mer populært for menn å kjøpe analt sexleketøy. Det er en voksende gruppe av heterofile menn som finner gleden av frekt leketøy til bakdelen. Hos kvinner nevnes det ofte orgasmer i fleng, men hos menn omtaler vi oftest kun den ene orgasme som oppstår via penis. Det er litt ergerlig egentlig, for mannens G-punkt sies å gi særdeles intense orgasmer. Dette blir flere og flere menn klar over, sier Mackowski.

– Det blir mindre og mindre tabu blant menn, i tillegg til at produsentene av sexleketøy har begynt å fokusere på dette området, og det skapte en stor endring i etterspørselen, legger Mackowski til.

Vi fikk forresten en liste med jentenavn også. Her er de ti navnene som kjøper mest sexleketøy:

 1. Silje
 2. Monica
 3. Camilla
 4. Marianne
 5. Heidi
 6. Linda
 7. Anne
 8. Kari
 9. Elisabeth
 10. Anette

Artikkeltags