Finnmarkingen hadde sammen med resten av scootercross-sirkuset forflyttet seg til Mt. Pleasant i Michigan. Her ble det kjørt to løp under tøffe forhold. Den 11. og 12. runden i Pro AM Woman ble kjørt under tøffe forhold.

På sin Facebook-profil meldte scooterproffen om løp i regn og torden, men på en ok bane.

I den 11. utgaven av det nasjonale mesterskapet ble Frattalone Racing-kjøreren fra Vadsø nummer to bak den svenske Davies Racing-kjøreren Elina Ohman.

470 poeng

Været hadde ikke bedret seg noe foran det 12. løpet, som dermed også ble kjørt i regn og på en bane med lite snø. Det hindret ikke Trosten Andersen å ta helgens andre 2. plass i Michigan. Finnmarkingen måtte se seg slått av Elina Ohman i runde tolv.

Sammenlagt ligger Malene Trosten Andersen på en 2. plass, og det er igjen bak svenske Ohman, som har 537 poeng etter 12 løp, mens Frattalone Racing-kjøreren står med 470 poeng.

LES OGSÅ: Malene kjemper om en pallplass i Amsoil Championship i sin første proffsesong

Tippet

Altaværingen Martin Moland kjører i Pro Lite-klassen for Frattalone Racing. Moland hadde ikke marginene på sin side i helgen. Han kvalifiserte seg ikke til finalen verken i det 11. eller det 12. løpet. Pro Lite-kjøreren opplyser på Moland Racing sin Facebook-side at han blant annet tippet og hadde dårlige starter i helgen.

Kommende helg kjøres den nest siste runden i det nasjonale mesterskapet i Dubuque i den amerikanske staten Iowa.

LES OGSÅ: Malene tok to 3.-plasser i Deadwood