Sammen for nye Hammerfest kommune

Av
DEL

MeningerHammerfest AP har, sammen med andre gode krefter, rehabilitert og fornyet Hammerfest kommune.

Fra årsskiftet blir vi en større kommune, og potensialet for videre utvikling er stort. Vi skal bidra til, og fortsette dette arbeidet.

Vi har rustet opp, og skal fortsette arbeidet med barnehager og skoler i kommunen.

Omsorgstjenestene våre har flere brukere enn noensinne, vi har levert og skal gjøre mer i den neste perioden.

Hammerfest kommune har et blomstrende kulturliv og et levende tilbud for idrettsinteresserte. Vi har levert på det vi har lovet, og hjelper nå til for at idretten får en hallkapasitet som tar oss videre.

Bolyst er lik arbeidsplasser, uten attraktive jobber flytter gjerne folk.Vi skal videre som samfunn og vi skal fortsette å tilrettelegge for våre 5 pillarer innen næring:

Fiskeri og havbruk, Handel og service, Energi, Mineral, Turisme og reiseliv. Som en del av dette arbeidet rundt næring vil Hammerfest Arbeiderparti også legge til rette for nye aktører som ønsker å etablere seg i vår kommune.

Gründere skal ønskes særlig velkommen. I dette arbeidet skal vi revitalisere, og gå gjennom de ulike kommunale fondene som er et våre verktøy i så måte.

Det gode samarbeidet som vi har fått til sammen med Hammerfest næringsforening, og lignende aktører, skal evalueres og vi ønsker å fortsette utviklingen av dette lagspillet. Vi ønsker å spille alle på laget vårt gode.Miljøkampen er viktig for oss. Vi erkjenner at dette må det jobbes godt med de kommende årene. Løsningen finner vi sammen med næringene og vi skal være en aktiv pådriver for at dette skal skje.Vi erkjenner at mye bra arbeid er gjort, men at det mye som gjenstår. Dette skal vi få til sammen.

Stem Hammerfest Arbeiderparti og få Marianne som din nye ordfører!

Godt valg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags