Saksøker fikk ikke medhold: – Dette er årets påskegave

KLAR FOR RETTSSAK: Daglig leder Steve Sivertsen i Hammerfest Arena ankommer her rettssalen i Hammerfest tingrett. Foto: Trond Ivar Lunga

KLAR FOR RETTSSAK: Daglig leder Steve Sivertsen i Hammerfest Arena ankommer her rettssalen i Hammerfest tingrett. Foto: Trond Ivar Lunga

Det sier daglig leder i Hammerfest Arena, Steve Sivertsen

DEL

Steve Sivertsen ble informert om avgjørelsen av sin advokat, onsdag morgen.

Rettssaken mellom Hammerfest Arena som er saksøkt av Hugaas Entreprenør AS, startet som fjernmøte i Hammerfest tingrett torsdag i forrige uke. I et kjapp kommentar til iFinnmark sa daglig leder Steve Sivertsen.

– Det er belastende å være i rettssak for Hammerfest Arena. Nå frykter jeg at prosjektet vil drøye ut i tid. Det er ikke sikkert at vi kommer i gang i år.

Hugaas Entreprenør AS i Støren i Trøndelag saksøkte Hammerfest Arena AS på grunn av følgende:

– Vi mener det er gjort flere feil i evalueringen, og at det er Hugaas som burde blitt valgt da vi mener at vi hadde det beste tilbudet, sa styreleder Roar Aarhaug i Hugaas Entreprenør AS, til iFinnmark 24. mars.

Styret i Hammerfest Arena AS tildelte R. Johansen Ingeniørforretning AS kontrakt for bygging av Storhallen i Hammerfest. Det var ikke Hugaas Entreprenør AS enig i, og saksøkte derfor Hammerfest Arena.

Onsdag falt avgjørelsen i saken, der Hugaas Entreprenør AS ikke fikk medhold.

Artikkeltags