Glamrockbandet Slade kommer til Midnattsrocken 2018, noe som vil sette stemningen denne fredagen.

Rockebandet var i sin tid det mestselgende bandet i England, og er fortsatt en av de bandene som har solgt best gjennom tidene. Slade har en lang rekke med hist. Seks av dem toppet listene, og 17 av bandets singler fikk topp 20 plassering.

Lover god musikk

Glamrockbandet hadde sin storhetstid på 70-tallet, og er bandet som langt på vei staket ut kursen for dagens rock. Nylig signerte de kontrakt med Midnattsrocken.

– Dette er det bandet de fleste hardrockband har sett opp til gjennom tidene. Det er de som satte i gang prosessen med ordentlig god rock and roll, sier festivalsjef Jon Arne Pettersen.

Og legger til:

– Vi ser fram til at de kommer til Midnattsrocken. Vi har prøvd å få dem i flere år, men det har ikke passet. De er etterspurt, og mange har ønsket at de skal komme. Vi har jobbet veldig for å få det til.

Salget i gang

Forhåndssalget ligger jevnt over bra, ifølge rockegeneralen.

– I likhet med i fjor ligger vi jevnt over. Vi ligger likevel litt under rekordsalget for to år siden, men regner med at vi tar det lett igjen. Folk har allerede begynt å bestille camp- og teltplasser for å sikre seg.

Spesielt merker festivalen at det har hjulpet på med ny og oppdatert nettside.

– Vi ser at trafikken på den har økt betydelig. Det hjalp å få en bedre nettside opp og gå, sier Pettersen.

Bra liveband

Blant de mest kjente sangene til Slade er Merry Xmas Everybody, My Oh My Far Far Away.

Klikk på videoen nedenfor for å se hva som venter festivaldeltakerne på Brennelvneset i juli.