Fred gleder seg til å fylle fly med sjømat fra nord

NY JOBB: Fred Persen skriver på Faecbook at det vil oppleves meningfylt å arbeide med å fylle fly og terminal med sjømat fra nord.

NY JOBB: Fred Persen skriver på Faecbook at det vil oppleves meningfylt å arbeide med å fylle fly og terminal med sjømat fra nord. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Har fått jobb for Lakselvterminalen og DHL.

DEL

Jobben Fred Persen har fått går ut på å utvikle aktivitet og trafikk over havn/lufthavn, ifølge et innlegg Fred Persen selv har postet på Facebook:

– Å utvikle aktivitet og trafikk over havn/lufthavn vil være en bok med mange kapitler, men vi er allerede et godt stykke på vei inn i historien. Jeg gleder meg til i dag å ta fatt på jobben for flyselskapet DHL og Lakselvterminalen. Det vil oppleves meningsfullt å arbeide med å fylle fly og terminal med sjømat fra nord, for det vil også bidra til lys i husan langs hele kysten vår, står det i innlegget.

LES OGSÅ: Flyruta fra Lakselv er i gang: Fersk sjømat til hele verden

iFinnmark har vært i kontakt med Fred Persen som bekrefter den nye jobben, men han ønsker ikke å uttale seg videre om stillingen. Trond Ørjan Olsen i DHL, ansvarlig for ansettelsen, befinner seg for tiden i Kina og ønsker ikke å uttale seg før i neste uke.

Teksten fortsetter under bildet.

VERDENSLEDENDE: Avinor hilset fraktselskapet DHL velkommen i Lakselv 24. mai.

VERDENSLEDENDE: Avinor hilset fraktselskapet DHL velkommen i Lakselv 24. mai. Foto:

24. mai startet fraktselskapet DHL opp med flyginger mellom Lakselv lufthavn Banak og Oslo Lufthavn Gardermoen. Via Gardermoen fraktes dermed paller kongekrabber fra Lakselv til Seoul. Trond Ørjan Olsen har tidligere sagt til iFinnmark at det også jobbes med å forsøke å fylle flyet med last fra Oslo til Lakselv, der blomster blir nevnt som en mulig vare. DHL er et av verdens ledende fraktselskaper

LES OGSÅ: Krabbene fra Lakselv fremme i Sør-Korea etter 16 timer

Artikkeltags