Festivalsjef Jon Arne Pettersen kan nå røpe at Midnattsrocken får den norske duoen Innertier på plakaten i år.

– Det er partymusikk som vil slå an. Vi har hatt tilsvarende musikk tidligere, og jeg ser det er veldig populært, sier han.

– Lettbeint pop-rap

I en melding fra festivalen skrives det at «dette er konserten for alle som liker lettbeint pop-rap og russemusikk som hyller fest, livet, sex og kjærlighet».

Innertier består av Drøbak-duoen Adrian Emile og Karl Fredrik, og er kjent for låter som «Nye jeans» «Ingen er sånn som du», og «Lærerinna». 

– Selv om ord som «happypop» kan brukes om Innertiers musikk, og russemusikk ble deres springbrett, holder musikken likevel slik kvalitet at Warner Music signerte dem allerede i 2014, fortelles det videre i meldingen.

Store utenlandske band

Bookingen er et resultat av et publikumsønske, i likhet med resten av musikken, sier festivalsjef Pettersen.

– All musikken vi har er et utslag av at folk har kommet med ønsker, enten på Facebook, mail eller telefon.

– Får du mange ønsker?

– Hundrevis på hundrevis. Det er veldig mye.

Han kan også røpe at det er booket flere navn, men ikke hvilke inntil videre.

– Vi må ha litt spenning når det gjelder hva som er booket. Vi har booket alt sammen egentlig, men fortsetter å slippe navn videre ut i januar. Det er blant annet snakk om store utenlandske band.

«Blakk» etter jula

Han regner med at neste navn slippes neste helg, muligens.

Billettsalget går også helt topp, kan rockesjefen fortelle.

– Det går faktisk veldig bra. Mange har kommentert at de har brukt opp pengene i jula, at de gjerne ville kjøpe billett men ikke hadde penger. Vi har derfor utvidet juletilbudet vårt, sier han.