Mikkel kjøpte hus og hage, men: – Jeg har ikke helt de grønne fingrene til å ta vare på den

STOR HAGE: Mikkel Isak

STOR HAGE: Mikkel Isak

Artikkelen er over 2 år gammel

Nå åpner han opp porten for dem som liker å stelle i hagen som hobby.

DEL

Til gjengjeld kan Mikkel Isak Gaup lage en god middag, men påpeker at dette er ikke et sjekketriks.

På Facebook har huseieren i Lakselv lagt ut:

«Hvis det er noen som elsker å stelle hage, eller vil lære så har jeg en tomt på 1 mål (Bortsett fra huset og parkeringsplass) med masse forskjellige blomster og planter som trenger kjærlighet. Kan by på middag i ny og ne for personen(e) som vil stelle hagen. Den som steller får selvfølgelig ta så mye planter som hagen kan avse. Edit: Kjøpte hus med godt og fint opparbeidet hage, ønsker ikke å la hagen forfalle.», skriver Gaup på Facebook.

En grønn bonus

– Hvorfor la du ut meldingen på Facebook?

– Kort fortalt så trenger jeg noen til å ta vare på hagen. Da jeg kjøpte huset kom hagen som en bonus for meg, sier Gaup og fortsetter:

– Men med bonusen kommer det samtidig en del arbeid som blir vanskelig siden jeg ikke har så grønne fingre. Jeg liker derimot å gå rundt og se på hagen, men har som sagt ikke helt de grønne fingrene til å ta vare på den, sier han.

Og slår fast:

– Den er egentlig litt magisk denne hagen, det er den forrige eieren som har ordnet og stelt alt, og jeg synes det er litt trasig om alt det fine skulle forsvinne, sier han.

Det var en tidligere kollega av Gaup som eide huset før hun pensjonerte seg.

Middag, men ingen date

Likevel er Gaup flink til å stelle sammen en god middag, og kan stå for matlaging for takk for litt hagearbeid vel utført.

– Det er bare å komme og stelle i hagen, så skal jeg stelle i stand en middag når det er gjort godt arbeid, sier han.

I kommentarfeltet under har noen skrevet «årets sjekketriks»

– Det er litt gøy, jeg måtte lese over et par ganger for å faktisk se om jeg hadde med en feil skrevet noe slikt. Nei, det er ikke noe mellom linjene for å si det sånn.

Han fortsetter:

– Jeg tror de tenker på det som en kontaktannonse, men det er faktisk ikke det. Kanskje det også er noen lag og foreninger som har lyst til å ta vare på hagen.

Han har foreløpig ikke fått noe svar på søknaden.

Artikkeltags