Nesvik bekreftet som ny fiskeriminister

NY MINISTER: 
Statsminister Erna Solberg og nyutnevnt fiskeriminister Harald Tom Nesvik på Slottsplassen etter ekstraordinært statsråd på Slottet mandag.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

NY MINISTER: Statsminister Erna Solberg og nyutnevnt fiskeriminister Harald Tom Nesvik på Slottsplassen etter ekstraordinært statsråd på Slottet mandag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Harald Tom Nesvik (Frp) tar over som fiskeriminister.

DEL

(Nordlys) Nesvik kom ut på Slottsplassen sammen med statsminister Erna Solberg (H) etter statsråd mandag.

Den nye fiskeriministeren mottok en blomsterbukett på slottsplassen klokken 13.10, før han og statsministeren snudde og vendte tilbake mot Slottet.

Det er varslet en pressekonferanse klokken 13.45 i regjeringens representasjonsanlegg i forbindelse med statsrådsskiftet. Det er også varslet nøkkeloverrekkelse klokken 15 i Nærings- og fiskeridepartementet.

Harald Tom Nesvik er tidligere parlamentarisk nestleder for Fremskrittspartiet, og han var stortingsrepresentant for Møre og Romsdal Frp fra 1997 til 2017. Han tar over etter Per Sandberg (Frp).

Nesvik kommer nå fra jobben som kommunikasjonssjef i brønnbåtrederiet Sølvtrans. Han ble i juni i fjor utnevnt som fylkesmann i Møre og Romsdal fra 2019, men trakk seg i mai av hensyn til familien.

Artikkeltags