Person død. Etterforskes som drap

RYKKET UT: Politi og ambulanse rykket tirsdag ettermiddag ut til en bostedsadresse i Lakselv.

RYKKET UT: Politi og ambulanse rykket tirsdag ettermiddag ut til en bostedsadresse i Lakselv. Foto:

Politiet har igangsatt drapsetteforskning i Lakselv, etter at en person ble funnet død i en leilighet. Personen skal angivelig ha blitt knivstukket.

DEL

– Vi har pågrepet en antatt gjerningsperson og vil i løpet av ettermiddagen og kvelden gå i gang med taktisk og teknisk etterforskning på stedet. Vi ønsker ikke nå å gå i detalj på hvordan hendelsen skal ha skjedd eller hvem de involverte partene er, sier politiadvokat Anja Mikkelsen Indbjør i en pressemelding.

Personen skal ifølge politiet angivelig ha blitt knivstukket. Politiet fikk melding om hendelsen like etter 15:30 tirsdag, og rykket ut med alle tilgjengelige mannskaper skriver de.

Politiet vil komme tilbake med mer opplysninger i løpet av kvelden.

Nødetatene rykket tirsdag ettermiddag ut til en boligadresse i Lakselv. Det bekreftet operasjonsleder Eirik Pedersen i Finnmark politidistrikt overfor iFinnmark klokken 16:09.

– Foreløpig er ikke den pågrepne mannen formelt blitt avhørt av politiet. Han ble pågrepet like etter klokka 16, sier Pedersen til NTB.

Den antatte gjerningsmannen har foreløpig ikke fått oppnevnt en forsvarer, ifølge operasjonslederen.

På daværende tidspunkt ville han ikke gå ut med flere detaljer.

– Vi har rykka ut på en alvorlig hendelse i Lakselv. Det er alt jeg kan si nå, sa Pedersen til iFinnmark rundt klokken 16:30.

iFinnmarks reporter på stedet kunne fortelle at det var tre uniformerte politibiler, to ambulanser og en legebil på stedet. Det var kommunelege på stedet og helsepersonell fra Sea King. Deriblant anestesilege.

Politiet har kjørt bort en mann fra det aktuelle huset, ifølge iFinnmarks reporter. Mannens status er ikke bekreftet.

Innsatsleder på stedet, politibetjent Frank Nilsen, sier til iFinnmark at han ikke kunne si noe om saken ennå. Han vil heller ikke si noe status for de involverte, og har ikke noen status på pasient.

Begge ambulanser og legebil kjører fra stedet klokken 16:40. Det var ingen pasienter i bilene, ifølge iFinnmarks reporter på stedet.

Artikkeltags