Sinte, tynnkledde og fulle folk – sjekk hva som holdt politiet i arbeid gjennom natten

Natt til søndag i Finnmark var preget av mye fyll.

DEL

Hammerfest: Politipatrulje kom over en mann som hadde falt og slått hodet sitt i en trapp utenfor et utested i byen. Patruljen kjørte mannen til legevakten.

Vadsø: Politiet fikk melding om en meget beruset og tynnkledd mann i sentrum. Patruljen fikk kontakt med en mann i 40-årene og kjørte ham hjem til hans bopel.

Se egen sak: Kvinne i 60-årene ble satt på glattcelle etter julebord

Hammerfest: En beruset mann på et av byens utesteder tiltrakk seg politiets oppmerksomhet. Mannen i 40-årene skal ha vært hissig og vanskelig. Han ble anmeldt av patruljen for å nekte å oppgi personalia, og ble bortvist fra sentrum.

Alta: Drukkenskapsarresten ble nattens siste stoppested for en mann som skal ha vært utagerende i et utested i sentrum. Vaktene ba ham forlate stedet, men mannen nektet. Politiets patrulje tok ham med seg.

Se egen sak: Sjømann havnet på havet – brann- og helsevesenet rykket ut

Hammerfest: Politiet fikk melding om en beruset og utagerende person på et utested som nektet å dra derfra. Patruljen dro til stedet, men mannen dro før politiet ankom.

Hammerfest: Polipatruljen kom over og kjørte hjem en meget beruset mann.

Rafsbotn: Et utenlandsk vogntog stod fast på E6 og sperret et kjørefelt. Det var glatt veibane på stedet.

Se egen sak: Nødetatene rykker ut til melding om brann

Kirkenes: Utagerende atferd ved et av byens utesteder skal være grunnen til at politiet gav en ung, beruset mann pålegg om å holde seg borte fra sentrum,

Kirkenes: Politiet fikk melding om en meget beruset og utagerende mann på et av byens utesteder. Mannen ble innbragt av patruljen og satt i drukkenskapsarresten.

Artikkeltags