Tapte 6 – 0 mot lag med én mindre på banen. – Flaut. Total mental svikt

NEDERLAG: Norild scoret null mål mot et lag som spilte det meste av kampen med bare ti spillere. Flaut, erkjenner trener Johan Rolstad.

NEDERLAG: Norild scoret null mål mot et lag som spilte det meste av kampen med bare ti spillere. Flaut, erkjenner trener Johan Rolstad. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Selv om en av spillerne ble sendt i garderoben vel tidlig, vant Bjørnevatn en total seier over gjestene fra Vadsø.

DEL

Bjørnevatn scoret fem av sine seks mål med bare ti spillere på banen. Branco Darmanovic ble utvist tidlig i kampen, uten at det hjalp bortelaget Norild. Stillingen ble 6–0.

– Dette er flaut. Vi kan ikke akseptere det fra oss selv. En total mental svikt fra hele laget, kommenterer Norild-trener Johan Rolstad etter kampen.

SE OPPTAKET: Bjørnevatn IL - IL Norild i NM-kvalik

Skal finne feilen

Seieren var ikke helt uventet. Bjørnevatn er et 3. divisjonslag; en divisjon over vadsøværingene. Lørdagens kamp var kvalifisering til NM.

– Vi er litt for nære kampen til å si hvorfor dette skjedde, men treningsgrunnlaget er det ikke noe feil med. Nå skal vi se på video og finne ut hva som funket og ikke funket, og prate om det mandag. Vi kan ikke la det skje igjen, konstaterer Rolstad.

RETT VEI: Bjørnevatn klarte lørdag å kvalifisere seg til NM. En god boost, mener trener Anton Romanov.

RETT VEI: Bjørnevatn klarte lørdag å kvalifisere seg til NM. En god boost, mener trener Anton Romanov. Foto:

Selvtillisboost

Stemningen er bedre i BIL-leiren.

– Når vi blir en mann mindre tør vi stå opp mer og vise oss fram. Vi er et bedre lag offensivt. Når det begynner å klikke mellom våre fire fremste, har det ingenting å si om vi er ti eller elleve, sier hjemmelagets trener Anton Romanov.

Han sier spillet har manglet litt foran og bak i treningskampene, og er glad laget var konsentrert lørdag.

– En slik seier er utrolig viktig opp mot den kommende treningsuka; en selvtillitsboost. I kveld har guttene fri og kan slappe av, så gjør vi oss klare til neste uke, fortsetter han.

Bjørnevatn sin neste kamp spilles også hjemme og er sesongens første for dem i 3. divisjon. De får besøk av Gjelleråsen lørdag 14. mars. Kampen vises på iFinnmark.

Norild sin neste kamp er i Vadsø mot Porsanger IL lørdag 28. april.

Artikkeltags