Mesta sikret seg femårige kontrakter verdt 300 millioner

NY KONTRAKT: Mesta fortsetter å ha driftskontrakten for Varangerhalvøya og Karasjok-området. Bildet er tatt i anledning åpningen av Hamningbergveien i fjor.

NY KONTRAKT: Mesta fortsetter å ha driftskontrakten for Varangerhalvøya og Karasjok-området. Bildet er tatt i anledning åpningen av Hamningbergveien i fjor. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Mesta Norge fortsetter å ha drift- og vedlikeholdsansvaret på Varangerhalvøya og i Karasjok fra 1. september i år.

DEL

Det er to kontrakter som er signert med Statens vegvesen gjelder for områdene Karasjok (Karasjok, Tana og Porsanger) og Varangerhalvøya (Vardø, Vadsø, Nesseby, Tana, Båtsfjord og Berlevåg).

Det opplyser Statens vegvesen i en pressemelding.

LES OGSÅ: 20.000 kubikk med masse har fylt dumpa – snart blir det ny og flott vei her, men bare 850 meter

Karasjok-kontrakten utgjør 346 kilometer med riks- og fylkesvei og kontraktsummen er 113 420 425,50 (eks. mva.). Varangerhalvøya utgjør 463 kilometer vei og kontraktsummen er 184 365 313,00 (eks. mva). Totalt har kontraktene en verdi på 298 millioner kroner. Kontraktene utløper etter fem år fra kontraktstart 1. september i år.

ENIGE: Regiondirektør Arne Roald Larsen i Mesta og regionvegsjef Torbjørn Naimak signerte mandag 28. mai drifts- og vedlikeholdskontrakter. Foto: Marius S. Staulen

ENIGE: Regiondirektør Arne Roald Larsen i Mesta og regionvegsjef Torbjørn Naimak signerte mandag 28. mai drifts- og vedlikeholdskontrakter. Foto: Marius S. Staulen

Det er også verdt å nevne at Mesta i fjor sikret seg femårig kontrakt for området Sør-Varanger og til Varangerbotn.

Her finner du oversikt over alle driftskontrakter rundt om i landet.

Artikkeltags