Oppdragene sto i kø for politiet i natt. Måtte stoppe en rekke slagsmål og fester

– Bli hjemme hvis du er sur og lei, er oppfordringen fra politiet.

DEL

I Alta startet politiet natt til søndag med å opprette sak mot en mann som slo til en mann i 30-årene. Den fornærmede fikk et kutt i bakhodet og ble sendt til legevakta. I samme by senere på natta ble en overstadig beruset mann i 20-årene kjørt hjem til bopel av politiet.

I Tana var politiet innom en privat fest med flere mindreårige tilstede. Foreldrene ble kontaktet for å hente ungdommene.

Dårlig stemning

I Hammerfest slo en mann i 20-årene etter flere dørvakter på et utested. Han ble hentet av politiet og sak er opprettet. Ingen tok skade av slagene. En 18-åring ble også bortvist fra sentrum for å oppføre seg aggressivt. Det samme ble en dame i 20-årene, samt to andre menn 20-årene. Alle for å oppføre seg aggressivt eller utagerende.

En annen mann i 20-årene urinerte i sentrum og anmeldes for hendelsen.

I Kirkenes fikk en dame fingeren ut av ledd, uten at man vet hvordan. Hun skulle oppsøke legetilsyn. En annen dame i 20-årene ble tatt med til politistasjonen på grunn av overstadig beruselse. Hun hadde ikke gjort noe straffbart, og slippes ut når hun blir mer edru.

En mann i 30-årene ble satt i arrest på grunn av et slagsmål i sentrum i samme by.

Generelt meldte politiet at det var amper stemning blant enkelte personer i Hammerfest og Kirkenes. Politiet oppfordrer på Twitter folk om å ta med seg godt humør på byen, og bli hjemme hvis man er sur og lei.

På Hesseng ble politiet tilkalt da flere berusede ungdommer var i klammeri med hverandre. Politiet dro til stedet for å roe ned situasjonen, og enkelte ble kjørt hjem fra stedet. Alle de involverte var menn i 20-årene og det er uvisst om det vil bli levert anmeldelse i ettertid.

Også i Vadsø ble det så ampert på en fest at politiet måtte avslutte den. De involverte? Menn i 20-årene.

Artikkeltags