Julehandelen: – Man bør holde seg under 10.000 kroner, men i år har jeg nok brukt mer

I SISTE LITEN: Martin, Madeleine (i midten) og Victoria Henninen (t.h.) var noen av de mange som avsluttet julehandelen i Vadsø sentrum lille julaften.

I SISTE LITEN: Martin, Madeleine (i midten) og Victoria Henninen (t.h.) var noen av de mange som avsluttet julehandelen i Vadsø sentrum lille julaften. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Disse tre søsknene har forskjellige ideer om pengebruk i julen.

DEL

– Julehandelen i år har vært veldig hektisk. Jeg startet i midten av desember, det er mye senere i enn jeg har gjort før, sier Victoria Henninen (21).

LES OGSÅ: Julehandelen: – Vi bruker nok opp mot 10.000 vi og

Til daglig bor og jobber hun i Oslo, men sammen med storesøster Madeleine (22) og lillebror Martin (15) har hun kommet for å feire jul med resten av familien i Vestre Jakobselv. Når iFinnmark møter dem på «siste liten-shopping» i Vadsø lille julaften, regner Victoria ut at hun har brukt ca. 7.000 kroner på julehandelen i år.

– Jeg har akkurat klart å holde meg innenfor budsjettet, sier 21-åringen.

Storesøsteren ble ferdig med julegavene allerede før desember startet, men hun har ikke vært like heldig med pengebruken.

– Man bør holde seg under 10.000 kroner, men i år har jeg nok brukt mer enn det, sier Madeleine.

LES OGSÅ: Amfi i Alta har 7,5 prosent i økt julehandel. Frode oppgir spesielt tre årsaker til det

Martin har kun brukt 3.500 kroner på gaver i år. Søsknene konkluderer med at alt kommer an på hvor mange man må kjøpe til. Nå har de alle julegavene i boks og det eneste som mangler er til julebaksten.

Artikkeltags