Olympisk mester til Offroad Finnmark

TIL FINNMARK: Gunn-Rita Dahle Flesjå skal delta både under Offroad Finnmark og Skaidi Xtreme. Her fra et ritt i fjor sommer.

TIL FINNMARK: Gunn-Rita Dahle Flesjå skal delta både under Offroad Finnmark og Skaidi Xtreme. Her fra et ritt i fjor sommer. Foto:

Skal sykle sammen med sin mann.

DEL

Olympisk mester i terrengsykling, Gunn-Rita Dahle Flesjå, er påmeldt til Offroad Finnmark 2019. Hun skal sykle OF300 sammen med sin ektemann og trener Kenneth Flesjå.

Dahle Flesjå har ett olympisk gull, ni VM-gull, åtte EM-gull og er vinner av verdenscupen sammenlagt fire ganger.

Det skriver daglig leder Anders Abrahamsen i Offroad Finnmark i en pressemelding.

Videre:

– Vi gleder oss stort til å få dem på besøk til oss. Gunn-Rita er en pioner innenfor terrengsykling og vi har lenge drømt om å få henne på besøk. Vi håper absolutt at dette kan være med på å gi oss en boost både nasjonalt og internasjonalt. Så blir det utrolig spennende å se hvem som kan gi de konkurranse i mix-klassen. Artig at hun også skal delta på Skaidi Xtreme. At vi får en sånn profil på besøk til Finnmark to ganger på kort tid, kan gjøre at vi får en oppsving i interessen blant barn og unge lokalt.

Ifølge pressemeldingen gleder Gunn-Rita Dahle Flesjå seg til å delta i Finnmark:

– Vi gleder oss stort. Elsker nye utfordringer og spesielt nye eventyr på sykkelen. Har vært altfor lite nordover i vårt vakre land så det vil garantert bli et eventyr som rommer masse. Det blir en knalltøff utfordring på mange måter men det gjør det jo ekstra spennende.

Artikkeltags