Slik er advokatenes nye lokaler: – Vi har fått mye skryt

NYTT LOKALE: Finnmarksadvokatene har begynt å komme seg godt på plass i de nye lokalene i Kirkegata 22. Fra Venstre: Khadijeh Amiri, Hilde Camilla Stærk, Bjørn Tore Steffensen, Edel Hennie Olsen og Airin Andersen.

NYTT LOKALE: Finnmarksadvokatene har begynt å komme seg godt på plass i de nye lokalene i Kirkegata 22. Fra Venstre: Khadijeh Amiri, Hilde Camilla Stærk, Bjørn Tore Steffensen, Edel Hennie Olsen og Airin Andersen. Foto:

Nå har Finnmarksadvokatene flyttet inn i nye lokaler i samme bygg som Øst-Finnmark tingrett-Finnmark Tingrett.

DEL

Advokatene Edel Hennie Olsen, Hilde Camilla Stærk og Bjørn Tore Steffensen med hans medarbeidere Airin Andersen og Khadijeh Amiri, sier de er veldig fornøyde med de nyoppussede lokalene i Kirkegata 22.

Steffensen og Olsen har drevet advokatfirmaene sine i et fellesskap «Finnmarksadvokatene» siden 2005, mens Stærk kom inn i det i 2011.

Ønsket å ned på bakkeplan

Finnmarksadvokatene har ikke flyttet veldig langt. Tidligere holdt de til i Fiskebeckbygget i Kirkegata 16, men de hadde ikke hadde kontorer på bakkeplan. Noe de forteller at de ønsket seg.

– Vi har jo sett en god del etter nye og større lokaler, og et ønske var å komme på bakkeplan. Det å være på bakkeplan, handler vel litt om både tilgjengelighet og synlighet. Å ha vinduer som folk ser er en stor fordel blant annet for å fremme bolig og eiendom. Så er det nye lokalet et sted som mange kjenner til. Dette er jo en investering, men vi mener det er gode driftsmuligheter framover her i byen, sier Steffensen.

– Så har vi jo også fått nye skryt av hvor fine de nye lokalene er, forteller Olsen.

De forteller at planene framover er først og fremst å komme ordentlig på plass.

– Vi er ikke helt ferdig her enda. Det mangler fortsatt en del spotter i taket, ny resepsjon og profilering av vinduene og å få litt kunst på veggene blant annet. Vi ser frem til tiden her og tror det blir veldig bra, sier de.

GODT INNFLYTTET: Hilde Camilla Stærk har kommet godt i gang med innflyttingen på det nye kontoret.

GODT INNFLYTTET: Hilde Camilla Stærk har kommet godt i gang med innflyttingen på det nye kontoret. Foto:

Ingen endringer i Virksomheten

– Virksomheten vil jo fortsette som den er i dag, selv om vi har flyttet lokaler. Så der er det ingen endringer, sier Stærk.

Advokatene forteller at det er fint å drive et fellesskap, hvor man kan dra nytte av flere ting og at det er veldig sosialt.

– Samlet kan vi dekke breie aspekter siden folk har forskjellig kompetanse, sier Steffensen.

NYOPPUSSET: Hele lokalet er nyoppusset, og advokatene forteller at besøkende syns det har blitt fint der.

NYOPPUSSET: Hele lokalet er nyoppusset, og advokatene forteller at besøkende syns det har blitt fint der. Foto:

KOMMER NY RESEPSJON: Her skal det etterhvet komme ny resepsjon.

KOMMER NY RESEPSJON: Her skal det etterhvet komme ny resepsjon. Foto:

Artikkeltags