Unnslapp politiet

Politiet sikret området, men ungdommene kom seg unna.

Politiet sikret området, men ungdommene kom seg unna. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

OPPDATERT: Etter å ha løsnet flere skudd, unnslapp de tre ungdommene politiets grep.

DEL

De tre bevæpnede ungdommene som truet en hytteeier i Jakobselvdalen, var antatt å ha forskanset seg i en hytte i Vadsø kommune. Da politiet tok seg inn i hytten, var den tom.

Vitner ledet politiet til hytten, men gjerningsmennene unnslapp før de rakk å isolerte den.

Folk i nærheten hørte flere skudd rundt klokken 18.30 onsdag. Politiet bekrefter at de tre gjerningsmenne er bevæpnet, og at det er løsnet flere skudd på stedet. Politiet har ikke skutt.

Skuddene skal ikke være rettet mot personer, og ingen er skadd. Politiet er derfor av den oppfarning at det ikke er stor dramatikk i skytingen.

Politiet holder vakt ovenfor Jakobselvdalen, har stengt all ferdsel inn til området. En ambulanse står i beredskap lenger nede.

Truet med hagle

En gruppe ungdommer bevæpnet med hagle tok seg inn i en tom hytte i Jakobselvdalen. Da eieren ankom truet en av ungdommene ham med hagle før de forlot stedet. Hytta ligger i Jakobselvdalen i Nesseby kommune.

Da ungdommene hadde forlatt området, varslet eieren politiet. Politiet bevæpnet seg og rykket ut med både sivile og uniformerte biler, samt snøskutere. De var i Jakobselv litt etter klokken tolv onsdag.

- Bare to timer etter at jeg ringte stod hele politistyrken i krysset ved skolen. Det er imponerende, sier eieren til Finnmarken.

Politiet samlet seg først foran skolen i Vestre Jakobselv før de gikk til videre til Dalbakken. Ungdommene skal ha stjålet bensin fra skutere i ormådet tidligere på dagen.

Politiet antok rundt klokken 18.00 at de hadde lokalisert ungdommene i en hytte.

Artikkeltags