– Til og med jentungen (8) i baksetet skreik

Artikkelen er over 5 år gammel

Her er småbarnsfamilien nær ved å få en BMW i fronten. Nå er også politiet på sporet. SE VIDEOEN!

DEL

(Finnmark Dagblad) Den vanvittige forbikjøringen BMW-en foretok i en sving på riksvei 94 ved Mollstrand utenfor Hammerfest fredag ble fanget på film av ikke mindre enn to biler, som ble forbikjørt.

SE VIDEO HER: Se den vanvittige forbikjøringen

Rundt svingen kommer en familiebil med mor, far og deres åtte år gamle datter i baksetet.

– Vi var på tur til hytta vår i Porsanger. En strekning vi kjører stort sett hver helg, forteller familiepappaen til Finnmark Dagblad.

– Marginene holdt bare så vidt

Hendelsen skjedde like etter klokken 15.30 fredag, og også vitnet Kjetil Solvang som ble forbikjørt av BMW-en da familiebilen kom i møte, forteller at det var nære på å gå galt.

– Det var nære på, sier Kjetil Solvang, som er glad det gikk bra. For også han selv kunne blitt involvert i en kraftig kollisjon dersom marginene hadde vært på feil side.

– Jeg har observert den samme BMW-en flere ganger foreta vanvittige forbikjøringer, hevder Solvang, som har montert kamera i bilen sin.

– Bare millisekund unna

Også en kollega av Solvang, som kom bak ham har kamera i bilvinduet, som også ble forbikjørt av den mørke BMW-en på Mollstrand.

– På denne filmen ser man at BMW-en kjører forbi to biler først, så forbi meg i svingen, og må svinge inn rett foran meg da familiebilen kommer i møte. Rett etterpå legger BMW-en forbi neste bil, forteller Solvang, som er rystet etter det han har vært vitne til.

– Vi var denne gang bare millisekund unna katastrofen. Til og med jentungen i baksetet skreIk etter denne hendelsen, forteller en skjelven familiepappa til Finnmark Dagblad.

– Vil anmelde på mandag

– Vi har sett mye idiotkjøring mellom Hammerfest og Skaidi på fredager og søndager i de snart ni årene vi har kjørt fram og tilbake til hytta vår i Porsanger, men jeg tror ikke jeg har sett en eneste fartskontroll på denne strekningen, sier familiefaren, som ikke ønsker å stå fram med navn i avisa.

– Kontroll av tilhengere både i Akkarfjord og på Skaidi har jeg sett, men aldri kontroll av fart og den idiotkjøringen som foregår, sier han, og varsler anmeldelse.

– Jeg tror nok at jeg kommer til å anmelde BMW-sjåføren på mandag, fastslår småbarnspappaen.

Politiet vil undersøke saken

Operasjonsleder Eirin Hansen Abuukar ved Vestfinnmark politidistrikt bekrefter at også politiet er blitt gjort oppmerksom på de to videoene som viser forbikjøringene.

– Vi har bestemt oss for å undersøke saken. Når man ser en slik film så kan vi ikke bare lukke øynene, sier operasjonsleder Hansen Abuukar, som altså forsøker å prøve å finne ut hvem bilføreren av den mørke BMW-en var.

Artikkeltags