Tente på skur i Skogene

Illustrasjon

Illustrasjon Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

En beruset mann truet med å tenne på hus i Porsanger. I Alta er en skabbrev observert og i Hammerfest mistet en mann lappen. Les hva politet måtte gjøre natt til søndag her!

DEL

KAMPANJE: iFinnmark+ i ut året for kun 10,-

Alta

Klokken 01.00 mottok politiet melding om at det var observert en skabb-rev i Alta sentrum. Politiet ber folk om å være oppmerksomme.

Hammerfest

I Hammerfest mottok politiet 00.35 en melding om feststøy i Hammerfest sentrum. Politiet dro til stedet og gav ansvarlig for festen et muntlig pålegg om å ikke spille høy musikk, dette ble etterkommet.

Senere på kvelden klokken 01.40 mottok politiet melding om at det var bråk og slåssing i Hammerfest sentrum, politiet rykket til stedet. En mann i 50-årene hadde klappet til en mann i 20-årene å lagt han i bakken. De ble begge bortvist fra sentrum, den ene av dem vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

02.10 oppdaget en politipatrulje i Hammerfest en bilist som kjørte med en mann på bilpanseret. Fører av bilen var en mann i 20-årene som fikk beslaglagt førerkortet sitt som føle av forholdet. Personen som lå på panseret var også en mann i 20-årene. Han oppgav falsk forklaring til politiet og vil bli anmeldt for dette.

Rund klokken. 03.55 oppdaget politiet en mannsperson i midten av 30-årene som stod og urinerte i Hammerfest sentrum. Mannen vil bli anmeldt for forholdet.

Porsanger

Klokken 03.10 mottok politiet melding fra brannvesenet om at det brant i et skur i Skogene i Porsanger kommune. Det var ikke fare for menneskeliv. Brann og ambulanse rykket ut til stedet. På stedet møtte de en beruset mannsperson i slutten av 30-årene som sa at han hadde tent på skuret med vilje. Mannen truet med å tenne på hus i området. Politiet rykket på grunnlag av dette til stedet og pågrep mannen som deretter ble satt i arrest.

Nordkapp

Natt til søndag klokken 03.12 mottok politiet melding fra en mann i Honningsvåg om at det hadde vært slåssing utenfor nabohuset. Melder hadde gått ut og da hadde den ene av de som slåss blitt sint og slått hånden igjennom bilvinduet til melder. Melder ønsket å anmelde forholdet. Kort tid etter dette mottok politiet melding fra personen som hadde slått hånden igjennom bilvinduet om at han hadde fått seg juling hos bileier og at han også ønsket å anmelde forholdet.

Karasjok

Søndag morgen klokken 07.00 måtte politiet i Karasjok rykke ut til et bolighus etter melding om en mann i 50 årene som var truende. Ved politiets ankomst var det rolig på stedet og mannen ble geleidet hjem til egen bopel.

Artikkeltags