Spanderte tur til Syden

SPANDABEL: Her er gjengen som kom tilbake fra Bulgaria i forrige uke. De er glad for at sjefen spanderte en uforglemmelig tur til Bulgaria. Fv. Filimon Abraham, Unni Gade-Lundlie, Anniken Henneli, Britt Gade (midten), Yngve Espeseth, Frida Hagen, Phannee Bunsuk og Lisa Mietinen. Også Stine Metinen var med, men var ikke til stede på bildet.

SPANDABEL: Her er gjengen som kom tilbake fra Bulgaria i forrige uke. De er glad for at sjefen spanderte en uforglemmelig tur til Bulgaria. Fv. Filimon Abraham, Unni Gade-Lundlie, Anniken Henneli, Britt Gade (midten), Yngve Espeseth, Frida Hagen, Phannee Bunsuk og Lisa Mietinen. Også Stine Metinen var med, men var ikke til stede på bildet. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Sjefen veldig fornøyd med de ansatte.

DEL

KAMPANJE: iFinnmark+ i fem uker for kun 5 kroner!

Rema 1000 på Hesseng seiler i medvind for tiden. I fjor gikk bedriften godt og kjøpmann Britt Gade lokket de ansatte med en gulrot, for at de skulle fortsette den gode jobben. Bonuser til ansatte er relativt normalt, men Britt gjorde noe annet enn å gi de penger.

– Det var en helt fantastisk tur. Vi badet masse, spiste god og billig mat og hadde det veldig gøy sammen, sier medarbeider Anniken Henneli til Finnmarken.

Reiser puljevis

Hun synes at en felles tur er mye bedre enn å få penger som bonus.

– Det er veldig morsomt å kunne gjøre noe sammen på denne måten. Penger hadde vi ikke hatt glede av alle i lag på samme måte, sier hun.

I forrige uke kom første pulje med remaansatte tilbake fra turen. I august skal neste pulje på samme turen.

Anniken synes ikke det var rart å være på ferie med sjefen sin.

– Hun er så morsom å være sammen med. Reglene som gjaldt var at alle måtte møte til frokost å spise sammen, det synes vi alle var flott, sier hun.

Kongeomsetning

Britt Gade merket at butikken gikk spesielt godt i 2011 og så fortalte hun de ansatte at dersom det gikk like bra resten av året skulle det bli tur på gjengen.

Året endte med kongeomsetning og turen ble et faktum. For Britt var det viktig at alle ansatte skulle få nyte godt av bonusen.

– Årsaken til at vi gjør det bra, er på grunn av de ansatte. Alle har vært med å bidra til lite svinn og lavt sykefravær, da blir det god inntjening og de ansatte fortjener å bli ekstra belønnet. En ferietur bidrar til å styrke samholdet i gruppen.

Artikkeltags