Gå til sidens hovedinnhold

Arbeider truffet av fallende betongelement i Kirkenes

Artikkelen er over 5 år gammel

Politiet fått melding om arbeidsulykke ved anleggsstedet hvor Kirkenes nye sykehus bygges. Skadeomfanget er ukjent, men en person er fraktet til sykehus. Politiet ble varslet av AMK klokken 13:26. Politi og ambulanse rykket ut til stedet, opplyser politiet.

– Vi har ikke fått tilbakemelding på hva som har skjedd, eller hvilken type arbeidsulykke det dreier seg om, sier politiets operasjonsleder til iFinnmark.

Traff arbeider

Ulykken skjedde da et betongelement ble heist opp for montering.

– Grunnen med stativet var mye løsere enn man kunne forestille seg. Elementet ramlet til siden. Det falt ikke over, men kom inntil en medarbeider som stod der, forteller prosjektleder for Finnmarkssykehuset, Gunnar Stumo, til iFinnmark.

Medarbeideren kom i klem, og ble raskt fraktet til sykehus. Han var ved bevissthet da ambulansen hentet ham.

Arbeidsrområdet er avsperret, så politiet og arbeidstilsynet kan gjøre jobben sin der. Stumo sier ulykkesområdet er kontrollert.

Ulykken skjedde cirka klokken halv to tirsdag formiddag. Kirkenes Byggservice jobber på området, og henviser til Gunnar Stumo.

Ukjent skadeomfang

Kommunikasjonsrådgiver Eilert Sundt hos Finnmarkssykehuset HF opplyser at mannen er moderat skadd og at han foreløpig er stabil.

– Han blir liggende til observasjon, forteller Sundt til iFinnmark.

TIPS OSSTelefon: 78 42 86 01, SMS/MMS: IFI til 2005, E-post: tips@ifinnmark.no

Kommentarer til denne saken