Slutter i Origo Nord

Harald Karlstrøm.

Harald Karlstrøm. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Harald Karstrøm slutter som sjef i Origo Nord for å bli adm.dir. i Arctic Protection AS.

DEL

Administrerende direktør Harald Karlstrøm i Origo Nord tar ifølge en pressemelding fra selskapet over som administrerende direktør i beredskapsselskapet Arctic Protection AS.

Han tiltrer stillingen før 1. september.

Karlstrøm har vært administrerende direktør i Origo Nord siden selskapet så dagens lys for drøyt 6 år siden. Før det het selskapet Kunnskapsparken Nord, også det med Karlstrøm som sjef.

Arctic Protection AS leverer beredskapstjenester for maritime operasjoner og har sitt operasjonelle hovedkvarter i Honningsvåg samt et underkontor i Harstad. Selskapets administrative funksjoner vil under Karlstrøms ledelse utføres fra Kunnskapsparken i Alta.

Karlstrøm har hatt styreledervervet i Arctic Protection AS, men vil fratre dette på generalforsamling 12. mai 2010. Fra høsten blir han administrativ sjef i selskapet.

– Den kystnære oljevernberedskap langs norskekysten er sterkt i fokus både politisk og faglig. Noe som er en selvfølge i forbindelse med økt kystnær petroleumsvirksomhet og ikke minst den siste tids uhell med store miljøkonsekvenser. Erfaringene tilsier at en i Norge nå bør legge større vekt på de operative krav i det fremtidige konseptet for kystnær oljevernberedskap, sier Karlstrøm i pressemeldingen.

Artikkeltags