Rolig i vest - bråk i øst

ILLUSTRASJONSBILDE

ILLUSTRASJONSBILDE Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Politiet i Vest-Finnmark har hatt en rolig St.Hanshelg, mens politiet i Øst-Finnmark har hatt det atskillig mer travelt.

DEL

Natt til søndag:

Politiet i Hammerfest fikk i dag kl 0540 melding fra AMK om at det hadde vært en trafikkulykke i Kvalsunddalen. To menn i 20 årene hadde kjørt ut av vegen.

En person var skadet og ble tatt med til Hammerfest sykehus for kontroll.

Politiet har startet etterforskning i saken og det er tatt rutinemessig blodprøve av de involverte i ulykken.

I Hammerfest ble en kvinne innbragt etter melding om husbråk i en leilighet i sentrum ca kl 0100.

Hun sparket en polititjenestemann som kom til stedet. Det opprettes straffesak på forholdet.

En mann i 20-årene ble ved 0300-tiden innbragt til lensmannskontoret i Alta da han var overstadig beruset og ute av stand til å ta vare på seg selv.

En mann i midten av 20-årene vil bli anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegg gitt av politiet i Kirkenes sentrum litt etter kl 0200. Bakgrunnen for pålegget var at han var plagsom og kranglete utenfor et av byens utesteder.

Politiet måtte roe ned bråket på fester på to adresser samt avslutte en fest på ytterligere en adresse pga tilløp til bråk i Kirkenes sentrum på morgenkvisten søndag.

Politiet fikk melding om kraftig sort røykutvikling fra et bål i Båtsfjord sentrum. Den kraftige røykutviklingen var muligens forårsaket av bildekk som var kastet på bålet. Politiet har vært på stedet. Intet sett til bålet ved politiet sin ankomst.

Kl. 0005 fikk politiet melding om en legemsfornærmelse i Vadsø sentrum. En person var blitt slått til i ansiktet to ganger. Fornærmede fikk en blodig leppe av slagene. Mistenkte er en mann i 20-årene. Politiet har vært i kontakt med begge partene på stedet. Saken vil bli anmeldt på mandag.

Kl. 0303 innbrakte politiet en mannsperson i slutten av tenårene for å ha framsatt trusler og forulempet tjenestemenn. Hendelsen fant sted i Kirkenes sentrum. Personen var beruset. Forholdet vil bli anmeldt.

Lørdag:

Lørdag formiddag mottok politiet melding om en løshund i Karasjok og 2 løshunder ved Laksebybukt ved Vadsø.

I Karasjok vandret hunden inne i sentrum mens de utenfor Vadsø var i et hytteområde. Politiet oppfordrer hundeeiere om å ha kontroll på hundene og ha dem i bånd.

En utenlandsk mann i 20 årene ble lørdag kl. 1100 anmeldt for å ha fisket ulovlig i Pasvikelva.

Politiet i Kirkenes rykket lørdag kl. 1340 ut til en privat bolig på Hesseng etter at politiet fikk melding om ordensforstyrrelse på stedet.

Ved politiets ankomst var det rolig på stedet etter at en av festdeltakerne hadde forlatt stedet.

Artikkeltags