Ranet i Storgata

Illustrasjonsfoto: Fredrik Dyrnes Svendsen

Illustrasjonsfoto: Fredrik Dyrnes Svendsen

Artikkelen er over 5 år gammel

Det er bare noe av det politiet i Vestfinnmark politidistrikt har hatt å bryne seg på i helga. Les mer fra politiloggen her.

DEL

Fredag kveld, rett før klokken ni, fattet en politipatrulje i Hammerfest mistanke til en av passasjerene i en personbil. En kvinne i slutten av tenårene ble pågrepet med mistanke om narkotikabruk. Dette erkjente hun under avhør og hun vil trolig få et forelegg.

Seinere på kvelden måtte politiet i Hammerfest rykke ut til bråk utenfor utestedet Oppe & Nede. Mannen i midten av 20-årene, som var ansvarlig for bråket, hadde forlatt stedet da politiet ankom. Det opprettes anmeldelse for forstyrrelse av den offentlige ro og orden.

Trimma mopeden

I Alta fredag kveld beslagla politiet en moped, dette skjedde på bakgrunn av mistanke om at den var trimmet. Mopeden skal på kontroll hos Biltilsynet så for som mulig og politiet oppretter anmeldelse på forholdet.

Natt til søndag ble en 48 år gammel mann utsatt for trusler og ranet av to ukjente menn i Storgata i Honningsvåg. Mannen ble frastjålet kontanter. Politiet etterforsker nå saken og ønsker å komme i kontakt med potensielle vitner.

Kjørte i hasjrus

Søndagsmorgen i sekstiden ble en 23 år gammel mann, bosatt i Alta, siktet for kjøring i ruspåvirket tilstand. Bilen han kjørte skal ha vært uregistrert og påsatt skilt fra en bil som er meldt stjålet. Siktede og tre andre ungdommer erkjente bruk av hasj.

Stjal og fant bil

Senere på morgenen ble en sølvgrå Honda CRV med kjennetegn ZH22047 meldt stjålet i Alta. Bilen skal ha blitt tatt fra Hubroveien.

Og enda litt senere fant en turgåer ved Altaelva en personbil uten nummerskilt. Bilen, som er meldt stjålet tidligere i måneden, var kjørt fast i sand. Politiet skal gjøre åstedsundersøkelser på bilen.

Artikkeltags