TESS AS tar over konkursboet til AEO og driften fortsetter som normalt

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

(Helgelendingen) (Rana Blad:) Det melder TESS AS selv på egne sider.

Selskapet TESS AS er en teknisk faghandel som er totalleverandør av slanger og tilhørende produkter til offshore, havbruk, industri og entreprenørmarkedet. De har totalt 130 servicesentre i Norge og omsatte for om lag 3 milliarder i 2018.

Etter at eierne i Albert E. Olsen AS (AEO) valgte å melde oppbud og det ble åpnet konkursbehandling i selskapet 7 august i år, valgte ledelsen i TESS AS å benytte seg av denne muligheten.

– Hadde ikke TESS vært på plass, ville en konkurrent ha vært der, sier Erik Jølberg, gründer og daglig leder i TESS AS.

Denne overtakelsen innebærer at driften ved AEOs butikker fortsetter som før.

– Leverandører og kunder kan forholde seg til Albert E. Olsen som tidligere. Både butikker og lager vil fortsette driften, men som TESS, sier Erik Jølberg.

TESS er teknisk faghandel som er totalleverandør av slanger og tilhørende produkter til offshore, havbruk, industri og entreprenørmarkedet. Totalt har TESS 130 servicesentre i Norge. Konsernet omsatte for ca. 3 milliarder kroner i 2018 og har 1200 ansatte i inn- og utlandet.

Albert E Olsen hadde 137 ansatte og er representert på 16 steder i Norge. Driften av disse lokasjonene er nå TESS ansvarlig for. Det gjennomføres samtaler med ansatte for å finne løsninger som gjør at kundene kan forholde seg til sine vanlige kontaktpersoner.

I 2018 hadde AEO en samlet omsetning på ca. 400 millioner kroner. For TESS passer transaksjonen godt i de etablerte planer om fortsatt vekst og utvikling som tekniske faghandel, uttaler Erik Jølberg i pressemeldingen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken