Melder mye vind

Fjellovergangen på Sennalandet har allerede vært stengt flere ganger de siste dagene, og sannsynligheten er stor for at den stenges igjen skal man tro værvarslinga

Fjellovergangen på Sennalandet har allerede vært stengt flere ganger de siste dagene, og sannsynligheten er stor for at den stenges igjen skal man tro værvarslinga Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Det blir mye vind i nord de neste dagene ifølge yr.no.

DEL

(Finnmarken) Meldingen fra yr er klar; Pakk deg godt inn i dunjakker og vindtette klær! Det skal blåse godt i nord denne helgen, skriver Finnmark Dagblad. Det blir mye vind, kuling i hele landsdelen i helgen. Utover den kommende uken vind fra sørvest og mye kuling, sludd og regn.

- I helgen blir det kuling over hele landsdelen, forteller vakthavende meteorolog Geir Bøyum ved Vervarslinga for Nord-Norge ifølge yr.no.

- Lørdag kan bli bra i Troms, men siden det blir så mye vind kan dette dempe inntrykket av at det blir bra vær, forteller Bøyum.

Søndag blir den dårligste dagen, og utover uken ser det ikke ut til å bli bedre.

- Jeg har ikke de beste nyhetene. Det blir mye vind og urolig vær de neste dagene. Snøen som kommer vil ikke legge seg jevnt på grunn av vinden, så for de som skal på ski blir det mye snøfokk, sier han.

Artikkeltags