Mannskitreprise i Kjøllefjord

Foto:

Artikkelen er over 11 år gammel

Nok en bil i Kjøllefjord er blitt offer for mannskitgærningen

DEL

(Finnmarken) Da har det skjedd igjen. Sist var det sønnen nå var det far Roger Øfeldt som fikk bilen ødelagt av flytende ekskrementer.

Roger Øfeldt tror ikke at hans bil ble tilfeldig valgt. Det sto mange andre biler rundt Øfeldts Ford Transit. På Øfeldt virker det som om ugjerningsmannen visste hvilken bil han skulle ta.

Ufattelig

Øfeldt kan ikke fatte hvorfor, men av to slike saker i Kjøllefjord rammer det far og sønn.

– Det er veldig rart, jeg vet ikke hva galt vi har gjort, sier Roger Øfeldt.

Natt til onsdag ble sideruta til Transiten knust og ei bøtte med menneskeavføring helt inn. Bilen sto parkert i utkanten av Kjøllefjord sentrum. Øfeldt oppdaget ugjerningen onsdag morgen da han skulle på jobb.

– Det lukter like ens som den skitten som ble helt inn i min bil. Det lukter som de har hentet det fra et utedass, sier Karl Ragnar Øfeldt, sønn.

Full av skit

Førerhuset i Transiten er fullstendig ødelagt. Bilen står nå og venter på at politiet i Kjøllefjord skal komme på jobb i morgen. En takstmann fra forsikringsselskapet skal også granske bilen før den sendes på verksted.

– Sist henla politiet saken, de fant ikke ut hvem det var, sier Roger Øfeldt.

Sist gang hadde politiet mistenkte og mistankene i Kjøllefjord går mot en bestemt person. Roger Øfeldt har spurt naboer om de kan ha hørt eller sett noe natt til onsdag, men nei.

– Politiet hadde ingen vitneobservasjoner sist heller og da hjelper det lite om de mener de vet hvem det er, sier Karl Ragnar Øfeldt.

Etterforsker

Lensmann Leo Johansen i Lebesby bekrefter at de avhørte mistenkte ved saken i fjor, men at de måtte henlegge saken på grunn av mangel på bevis.

- Vi vil etterforske denne saken også og håper å finne gjerningsmannen, sier Johansen.

Artikkeltags