(Finnmarken)

22-åringen måtte behandles på intensivavdelingen i Kirkenes med skader over hele kroppen etter omfattende vold natt til søndag.

Samme kveld ble en 22-årig mann og en 25-årig kvinne pågrepet og siktet i saken. De har erkjent deler av de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld, da politiet foreløpig ikke har utarbeidet en konkret siktelse.

- Vi vil fremstille mannen for varetektsfengsling onsdag. For kvinnens del er det ikke nødvendig med varetektsfengsling, sier politiadvokat John Kåre Olsen til Finnmarken.

Det 22-årige voldsofferets mor, Miriam Alexandra Jørgensen, har stått fram i flere medier. Overfor Finnmarken forklarte hun at sønnen ble grovt mishandlet i flere timer etter å ha blitt beskyldt for å tyste på en bekjent i en tidligere sak. Han ble påført brudd i begge armene og foten, slått med en jernstang, bitt og påført andre skader over store deler av kroppen, ifølge moren.

De to siktede tilhører et rusmiljø, men fornærmede kjente dem bare via andre før han havnet på en fest sammen med dem lørdag, ifølge moren.

Begge de to siktede ble avhørt mandag. Tirsdag jobber politiet med avhør av personer som var til stede på festen i forkant av mishandlingen.