Magnus får hatmeldinger etter Nav-uttalelse på reality-TV

STJERNEDRØM: Magnus Jackson Krogh, tidligere kokk, vil bli entertainer. Uttalelsene hans i "Oljebarna" har provosert mange.

STJERNEDRØM: Magnus Jackson Krogh, tidligere kokk, vil bli entertainer. Uttalelsene hans i "Oljebarna" har provosert mange. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

(Finnmark Dagblad) 27-åringen fra Kjøllefjord har deltatt i realityserien «Oljebarna». Hans uttalelser om Nav og arbeidsliv utløste en strøm av hatmeldinger- og telefoner.

Det forteller Krogh i en VG-debatt hvor han møtte blant andre arbeidsminister Robert Eriksson (FrP).

– Nav kontakter meg ofte med tilbud om jobber. Jeg sier jo aldri ja. Yrkesvalget mitt er å bli skuespiller eller entertainer. Hvis de ikke har et tilbud om det, takker jeg ikke ja, sier Krogh i en episode av Oljebarna.

Arbeidsministeren er lite imponert over holdningene Krogh beskyldes for å ha.

– Generelt reagerer jeg sterkt på at ungdom ikke tar jobben de blir forevist. Ethvert menneske som er arbeidsledig og tar imot dagpenger, skal motta jobben som blir tilbudt. Det forventer jeg at ungdom gjør, sier Eriksson.

Krogh sier hans ADHD-diagnose forhindrer ham fra å ta alle jobber han tilbys. Krogh har tidligere drevet restaurant, og forteller om en svært allsidig yrkeskarriere.

Det melder VG.

Artikkeltags