Kvinne utsatt for trusler

Her rykker politiet ut etter melding om trusler i Hammerfest torsdag.

Her rykker politiet ut etter melding om trusler i Hammerfest torsdag. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Trusler, husbrann og ulovlig skuterkjøring. Les mer fra politiloggen her

DEL

Torsdag formiddag fikk politiet melding om at en kvinne i 60-årene i Hammerfest hadde mottatt grove trusler fra en mann i 30-årene. Hun hadde på grunn av dette valgt å forlate hjemmet sitt.

Politiet rykket til stedet, men så ikke noe til den mistenkte mannen i 30-årene. Politiet fortsatte å lete etter mannen – uten resultat.

Ødela oppkjørt skiløype

Torsdag klokken 12 fikk politiet melding om ulovlig skuterkjøring utenfor løypenettet i Rafsbotn. Ifølge melderen førte denne kjøringen til at en oppkjørt skiløype ble ødelagt.

Overstadig beruset kvinne

Torsdag klokken 12.10 fikk politiet melding om at det gikk en overstadig beruset kvinne rundt i Rypefjord. Politiet kjørte ut for å se etter kvinnen, men kunne ikke finne henne.

Hund savnet

Torsdag klokken 13.39 fikk politiet en melding om at en svensk hvit elghund var savnet fra en privatadresse i Lakselv. Dersom noen har sett denne hunden, så kan de ta kontakt med politiet. Politiet mottok samtidig en rekke meldinger om at en sort stor hund, ukjent rase, vandret rundt i området Sarpollaringen i Lakselv. Dersom noen savner en sort hund fra dette området, kan de ta kontakt med politiet.

Kjørte uten gyldig førerkort

Torsdag klokken 14.20 fikk politiet melding om at en mann i 40-årene som ikke har førerkort, kjørte i Alta. Politiet kjørte ut for å lete etter mannen – uten resultat.

Husbrann i Loppa

Torsdag klokken 18.15 fikk politiet melding om husbrann på Andenes i Loppa. Det err ikke mistanke om at noen mennesker var skadet som følge av brannen. Brannvesenet rykket til stedet. Politiet vil rutinemessig opprette undersøkelsessak.

Tyveri av skuter

Natt til fredag i 02.00-tiden våknet en mann i Hammerfest av noen kjørte av gårde med hans skuter. Da mannen kom ut, oppdaget han at tyven hadde kjørt seg fast i naboens hage. Gjerningsmannen som fremdeles satt på skuteren, stakk fra stedet da eieren kom løpende. Skutereieren vet ifølge Vestfinnmark politidistrikt hvem gjerningsmannen er, og politiet avventer en anmeldelse i saken.

Skadet i skuterulykke

Politiet har fått melding om at det hadde skjedd en skuterulykke med personskade i Dønnesfjord på Sørøya torsdag mellom klokken 22 og 23. Politiet har ingen flere opplysninger i saken og ønsker tips fra publikum.

Artikkeltags