Kvinne truet kvinne med våpen

Illustrasjonsfoto: Stian Hansen

Illustrasjonsfoto: Stian Hansen

Artikkelen er over 5 år gammel

Erkjenner de faktiske forhold. Mann banket opp, og skuter stjålet. Les mer fra politiloggen her

DEL

En kvinne i 50-årene i Karasjok skal ha truet med våpen rettet direkte mot en jevnaldrende kvinne søndag morgen. Hun ble pågrepet i beruset tilstand på sin private bopel, fraktet til lensmannskontoret og deretter avhørt. Ifølge Østfinnmark politidistrikt erkjenner hun de faktiske forhold.

Den fornærmede kvinnen følte seg truet og tok seg etter hvert ut av boligen og kontaktet politiet. Kvinnen måtte etterpå ha legebistand.

Politiet følger videre opp saken som medfører beslag av våpen og konsekvenser i ettertid for siktede.

Mann banket opp

Natt til søndag ble en mann i begynnelsen av 20-årene banket opp av en jevnaldrende mann i et bolighus i Alta.

Den fornærmede har vært på legevakta for behandling av skader i ansiktet. Politiet har avhørt vitne i saken og har navnet på gjerningsmannen. Politiet skal følge opp saken mandag.

Skuter stjålet

Natt til søndag ble det stjålet en snøskuter utenfor et bolighus i Kautokeino. Skuteren er en rød Polaris 800 Dragon RMK med registreringsnummer ZB 5129. Politiet ønsker tips fra publikum i denne saken.

Kjøring uten lappen

En kjenning av politiet ble søndag ettermiddag observert kjørende i sentrum av Hammerfest. Mannen i 30-årene har ifølge Vestfinnmark politidistrikt ikke førerkort. Han er observert kjørende uten førerkort to ganger i løpet av de siste tre dagene. Det er opprettet sak mot mannen.

Meldte fra om innbrudd

Søndag kveld klokken 23:40 fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i en fritidsbolig på Storsandnes i Langfjorden utenfor Alta. Innbruddet fant sted natt til søndag 22. april. Den fornærmede ønsker å anmelde forholdet.

Ringte 112 uten å være i nød

Natt til mandag fra kl. 03:35 til kl. 04:14 ble politiets nødtelefon oppringt seks ganger av en mann i 40-årene fra Lakselv som ikke var i nød. Mannen vil bli anmeldt for forholdet.

Artikkeltags