Gå til sidens hovedinnhold

Kokken Tor Emil viser matkunster på frokost-TV

Artikkelen er over 7 år gammel

Tor Emil Sivertsen fra Vardø digger å røre i gryter. Nå skal det bli skikkelig rør - på direktesendt tv.

(Finnmarken)

Kokk Tor Emil er nå om dagen på matfestival i Oslo. I 14-tida i dag fikk han spørsmål om han hadde lyst til å tilberede rein fra Varanger til TV2-kokk Wenche. Direkte på tv. I fire farger og høy oppløsning.

- Og med lyd. Så dette måtte jeg selvsagt si ja takk til. Det har skjedd så fort at jeg har ikke rukket å bygge opp den minste engstelse, selv om det jo er svære saker, gliser Sivertsen på telefon fra Oslo.

Kokken, som liker å kalle seg Varangerkokken, er nå i kveld rimelig travel med å skaffe til veie alt han trenger for å røre det til på smakfullt vis.

- Det blir å lage flatbiff av rein fra Varanger, med nydelig tilbehør. Jeg tror på en skikkelig suksess, sier Sivertsen, som blir å se hele tre ganger i løpet av sendingen på TV2 i morgentimene.

- Jeg skal på først klokka 7.50, så en gang til før hovedinnslaget blir klokka 9.05, etter det jeg skjønner. Da blir også han Jørn Hoel å se, og planen er visst at vi sammen skal drodle om nordnorsk mat.

- Kan vi foreslå et lite rollebytte også... du skråler i vei et "ei rein å holde i", mens Jørn Hoel tar seg av den siste finpussen av reinen?

- Ha ha, ja, det var nå også en idé. Vi får se da, vet du. Vi får se, humrer Tor Emil Sivertsen.

Kommentarer til denne saken