Tonje er Årets Villmarking

Tonje Helene Blomseth har gått Norge på langs og Nordkalotten rundt. Nå bor hun i Karasjok.

Tonje Helene Blomseth har gått Norge på langs og Nordkalotten rundt. Nå bor hun i Karasjok. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Torsdag ble Tonje Helene Blomseth kåret til Årets Villmarking 2016.

DEL

- Dette var kjempeuventet, men veldig stas, sier Blomseth i en pressemelding.

Årets Villmarking er en årlig utmerkelse som deles ut på Camp Villmark. Blomseth var nominert til prisen sammen med Randi Skaug og Randulf Valle. Tidligere har blant andre Lars Monsen, Cecilie Skog og Villmarksbarna vunnet prisen.

LES OGSÅ: Nå har Tonje bestemt seg for hvor neste tur går

Blomseth er kjent fra blant annet tv-programmene «Bloggerne» på TV2 og «Eventyrjenter» på NRK. Hun er født og oppvokst i Trøndelag, men i 2014 flyttet hun til Karasjok.

LES OGSÅ: De er årets villmarkinger 2015

Juryen har bestått av Jon Arne Schjetne (Fenix Outdoor, Fjällräven), Lars Krempig (fjorårets vinner, Villmarksbarna), Christian Fornes (DNT Oslo og Omegn) og Daniel Holm (Camp Villmark).

LES OGSÅ: Tonje droppet ut av skolen og har allerede gjort unna to store ekspedisjoner. Nå flytter hun ut på Finnmarksvidda og vil leve av å gå på tur

- Tonje Helene har bidratt til å glede mange av oss. Hun er inspirerende og flink til å formidle friluftslivet, samt vise at det er mulig å finne sin egen vei i dette terrenget. Hennes utadvendte og ærlige væremåte presenterer friluftslivet slik det faktisk er og vi har stor tro på at hun vil fremme friluftslivet på en utmerket måte også de kommende årene, forteller juryleder Daniel Holm i en pressemelding.

Artikkeltags